Noutati :

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis continua campania de informare a agentilor economici. Ce teme vor fi dezbatute?

22 martie, 2016 - 02:45 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis continua seria de dezbateri si seminarii de informare. Sub egida Institutiei Prefectului judetului Timis, in colaborare cu Inspectoratul de Politie al judetului Timis, Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Timis si Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului Timis organizeaza, in data de 5 aprilie 2016, de la ora 11, in Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT, din Bd. Eroilor de la Tisa, nr 22, un nou seminar-dezbatere. Tema dezbaterii va fi una de larg interes, si se refera la cele mai importante probleme si legi din prezent: „Prevenirea si combaterea incalcarii normelor privind siguranta alimentelor si protectia consumatorului. Asigurarea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica. Legea Antifumat”.

Tematici abordate:

Inspectoratul Judetean de Politie Timis
– Combaterea evaziunii fiscale;
– Achizitiile publice. incalcari ale legii privind atribuirea contractelor de servicii publice;
– Combaterea transportului si comertului ilicit de animale, produse agroalimentare si de origine animala.
Prezinta: Comisar Daniel TUDORESCU, sef Serviciu Investigarea Criminalitatii Economice

Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Timis
– Cerinte sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor privind functionarea teraselor si a fast-food-urilor;
Prezinta: Dr. Viorel BANDA
– Cerinte sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor privind comercializarea produselor de origine animala specifice Sarbatorilor Pascale.
Prezinta: Adrian POPA, Director Executiv

Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Timis 
– Reglementari privind Regulamentul European nr. 1169/2011. Inscriptionarea si etichetarea alimentelor. Comercializarea alimentelor prin intermediul unitatilor de alimentatie publica;
– Noi reglementari ale Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor si garantiile asociate acestora.
Prezinta: Marinela ILIAS, comisar sef adjunct

Actiunea se inscrie in seria sesiunilor de informare a agentilor economici asupra unor aspecte legislative nationale si europene in diferite sectoare de activitate, pe care CCIA Timis le organizeaza anual in colaborare cu administratia publica locala si serviciile publice deconcentrate din teritoriu, cu alte entitati locale si regionale.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...