Noutati :

Call Center Aquatim, cu numar si telefon si adresa de mail unice, la Timisoara

7 octombrie, 2020 - 11:31 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Aquatim are din aceasta toamna un spatiu nou si modern de birouri, amplasat pe strada Eric Baader, la numarul 11.

Spatiul de lucru respecta toate standardele, confera un cadru modern si o atmosfera primitoare, care ne vor permite o colaborare flexibila si o eficienta sporita.

La noua adresa au fost relocate urmatoarele activitati:

Call Center, program luni-vineri, 7:30-19:00
Serviciul Tehnic, program luni-vineri, 08:00-15:00
Biroul Relatii Clienti, program luni-vineri, 08:00-15:00
Casierie, program luni-vineri, 08:00-15:00.

Call Centerul Aquatim ofera absolut toate informatiile care tin de fisa de client individuala.

Astfel, la numarul de telefon UNIC 0356 914, în intervalul 7:30-19:00, clientii nostri pot solicita date despre contul lor (schimbarea adresei de facturare, numere de contact), factura electronica, avize tehnice, contracte, pot verifica programul zilnic de interventii si pot afla informatii despre companie.

La acelasi numar UNIC, 0356 914, se va transmite autocitirea indexului de apa.

Daca solicitarile clientilor vizeaza probleme de apa sau canal (lipsa apa rece sau presiune la robinet, apa rece este tulbure, contorul de branşament este defect, aţi observat un defect la reţeaua publica de apa, conducta sparta, canal înfundat, lipsa capacelor de canal, etc), prin intermediul aceluiasi numar UNIC 0356 914, vor fi directionati catre Dispeceratul Aquatim.

Aquatim pune, de acum, la dispozitie si o adresa de mail UNICA, [email protected], la care se pot solicita orice informatii legate de contracte, verificare contor sau avize tehnice.

In noua locatie de pe Enric Baader, clientii care doresc sa interactioneze direct cu personalul nostru special instruit sunt asteptati într-o sala de întâmpinare primitoare, pentru orice întrebari legate de facturare, avize tehnice, contracte etc.

Reamintim clienţilor Aquatim ca factura de apa poate fi achitata si on-line, cu card bancar, pe site-ul societatii, precum si la numeroase puncte de plata, cum ar fi retelele bancare, oficiile postale etc (mai multe detalii la: https://www.aquatim.ro/unde-si-cum-puteti-plati-43.html).

În contextul prevenirii îmbolnavirilor cu noul coronavirus, recomandam folosirea contului de client de pe www.aquatim.ro si platile on-line.

În concluzie, stimati clienti, de acum, va asteptam toate solicitarile legate de contractul cu Aquatim, la 0356 914!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...