Calin Dobra, apel catre partidele politice: Nu transformati proiectul Timisoara Capitala Culturala Europeana 2021 intr-o disputa electorala

TIMISOARA. Calin Dobra, presedintele Consiliului Judetean Timis si lider interimar al PSD Timis, spune ca a urmarit de pe margine scandalul iscat in jurul Asociatiei Timisoara Capitala Culturala Europeana in 2021.

CITESTE SI: La tine in zona e mai bine? Necazurile locuitorilor din mai multe cartiere mari din Timisoara

Liderul judetean spune ca, dupa parerea lui, proiectul Timisoara Capitala Cuturala Europeana in 2021 ar trebui sa continue asa cum a inceput, cu aceeasi echipa care a castigat competitia.

Dupa cum ati observat, am incercat sa stam si stam deocamdata deoparte fata de acest scandal. Asta nu inseamna ca nu suntem conectati si nu suntem implicati in acest proiect. La nivelul consiliului judetean sunt parteneri in cadru acestui proiect, dar si politic ne-am asumat si am pus urmarul la constructia acestui proiect prin faptul ca am asumat sprijinul pe care l-am acordat atat din partea grupului de consilieri locali din Timisoara cat si din partea Consiliului Judetean. Cred si imi doresc foarte mult sa nu transformam acest proiect important pentru judetul Timis si pentru Timisoara intr-o disputa politica. Imi doresc sa ramana aceasta Asociatie impartiala, sa ramana conectata la ceea ce inseamna Timisoara 2021, ca echipa care a castigat si a dus greul prezentand dosarul de candidatura, castigand aceasta competitie si castigand titlul, sa duca mai departe acest proiect si sa il iplementeze asa cum si-au propus„, a declarat Dobra.

CITESTE SI: Veste buna de pe piata imobiliara la Timisoara pentru cei aflati in cautarea unei locuinte. Ce apartamente sunt mai ieftine 

Presedintele CJ Timis a dat asigurari ca poiectul va fi sprijinit la nivel guvernamental.

Nu este simplu, stim cu totii, avem si o raspundere din punct de vedere guvernamental de a spriji acest proiect, dar eu vreau sa dau asigurari din postura de presedinte al PSD Timis ca toti colegii mei vor spriin proiectul asa cum trebuie incat anul 2021 sa fie anul de anvergura al Timisului si al Timisoarei. Mai mult decat atat vreau sa va spun ca sunt importanti anii acestia 2018, 2019, 2020, anul 2021 cu titlul obtinut din punctul meu de vedere e si mai importanta continuitatea, e si mai important ce vom face dupa 2021 ca aceste proiecte sa aiba continuitate, sa putem sa atragem turisti in judetul Timis„, a spus Dobra.

CITESTE SI: Orasul din Timis care isi asfalteaza drumurile pe bani europeni, cu aproape 1 milion de euro 

Totodata, Calin Dobra a lansat si un apel catre politicieni in care le cere sa nu transforme acest proiect intr-o disputa politica.

Lansez un apel public catre toarte partidele politice sa nu transforme acest proiect foarte important pentru judetul Timis intr-o disputa electorala si intr-o disputa politica. Sa lasam administratia judeteana si pe cea locala si toti factorii implicati sa sprijine acest proiect„, a declarat Dobra.

CITESTE SI: Inca un tramvai Armonia intepenit pe linii, intr-o intersectie, la Timisoara. Calatorii au impins garnitura

Primarul Nicolae Robu a initiat o dezbatere publica la care au participat atat reprezentanti ai Asociatiei, cat si oameni de cultura din oras. Robu a organizat aceasta dezbatere nemultumit fiind de comunicarea celor de la Asociatie privind programul cultural. In urma dezbaterii, edilul a spus ca proiectul ar trebui sa continue cu actuala echipa care s-a ocuoat de proiect, insa va infiinta comisii de monitorizare a activitatii, la nivelul Primariei Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

  Pareri

 1. ACEST CĂȚELUȘ A LUI ALI BABA DE TELEORMAN FACE APELURI 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  TU GLUMĂ PROASTĂ AL POLITICII BĂNĂȚENE NU TE MAI BĂGA ÎN SEAMĂ UNDE EȘTI
  COMPLET PE LÂNGĂ PANTOFI .
  DACĂ TOT VREI SĂ NE SPUI CEVA SPUNE-O PE AIA CU POLIVALENTA DIN GRĂDINA LUI GRINDENU DIN GIROC S-AU DACĂ ESTE OPORTUN SĂ FACEM ÎN TIMIȘOARA UN STADION O PARCARE SUPRAETAJATĂ RENOVAREA CASTELULUI HUNIADE… ORI DESPRE ASTA SE POATE VORBI DOAR IN CRAIOVA ,TÂRGU JIU S-AU ALEXANDRIA.

 2. ACEST CĂȚELUȘ A LUI ALI BABA DE TELEORMAN FACE APELURI 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  TU GLUMĂ PROASTĂ AL POLITICII BĂNĂȚENE NU TE MAI BĂGA ÎN SEAMĂ UNDE EȘTI
  COMPLET PE LÂNGĂ PANTOFI .
  DACĂ TOT VREI SĂ NE SPUI CEVA SPUNE-O PE AIA CU POLIVALENTA DIN GRĂDINA LUI GRINDENU DIN GIROC S-AU DACĂ ESTE OPORTUN SĂ FACEM ÎN TIMIȘOARA UN STADION O PARCARE SUPRAETAJATĂ RENOVAREA CASTELULUI HUNIADE… ORI DESPRE ASTA SE POATE VORBI DOAR IN CRAIOVA ,TÂRGU JIU S-AU ALEXANDRIA.