Noutati :

Calin Dobra, ales presedinte al PSD Lugoj

25 iunie, 2022 - 09:39 AM
Autor: Redactie      
Categorie: POLITIC
1

Membrii Organizatiei Partidului Social Democrat din Lugoj si-au ales noua conducere. Singurul candidat inscris pentru functia de presedinte al PSD Lugoj a fost Calin Dobra, care era si presedinte interimar al organizatiei locale, inca din noiembrie 2020.

In conferinta extraordinara a organizatiei locale, Calin Dobra a fost ales cu unanimitate de voturi si si-a fixat ca obiectiv principal recastigarea conducerii Primariei Lugoj la alegerile din 2024.

Pe fondul unor nemultumiri acumulate ale cetatenilor, a unei campanii agresive impotriva PSD, la nivel national, dar si din lipsa unei strategii pe termen lung, conducerea primariei a fost pierduta dupa 12 ani. Este obligatoriu sa intelegem ca nu trebuie sa ramânem fara reactie, ca trebuie sa adaptam mijloacele şi actiunile politice la nevoile locuitorilor si localitatii. Pentru a deveni apreciata in comunitate, activitatea noastra in plan local va trebui sa fie relevanta fata de nevoile oamenilor şi adaptata specificului local.

Trebuie sa le transmitem oamenilor sperante pentru viitor şi sa luam deciziile cele mai bune pentru ca ele sa se implineasca, nu trebuie sa ne intereseze neaparat votul, ci calitatea vietii lugojenilor. Vom primi voturi daca vom fi aşa cum aşteapta oamenii sa fim, daca vom reusi sa construim un parteneriat real cu lugojenii.

Propunem o echipa innoita, omogena, alcatuita atât din oameni cu experienta politica, cât si din membrii noi, tineri, care, desi nu au experienta in acest domeniu, sunt oameni care au ceva de spus in domeniul in care performeaza. Este o echipa alcatuita din oameni de actiune, capabili sa faca fata incercarilor zilnice din orasul nostru, cu o viziune, care contine multe reguli, masuri şi recomandari, ştiind foarte bine ca numai daca ne propunem un proiect politic pe termen lung, vom reuşi sa trecem peste momentele grele in care ne-am aflat de multe ori, pentru a recastiga increderea oamenilor si conducerea Primariei Lugoj!„, a spus Calin Dobra, presedinte PSD Lugoj.

In cadrul conferintei extraordinare de vineri a fost aleasa conducerea completa a Organizatiei PSD Lugoj: Calin Dobra – presedinte;  Oana Tyukodi – secretar executiv;  Cristian Oros,  Florin Subtire, Daniel Jurjescu – vicepresedinti; Iosif  Craciunescu,  Marius Belin, Andreea Ionescu, Ionut Dumitriu, Simina Ghiurchi, Emanuel Blaj, Liliana Baluta, Doru Bohotici, Baru Cosmin, Marius Baboniu– membri.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Caline sa i numesti consilieri si pe fratii Maran ca doar impreuna ati facut minunea de lucrare de la Giarmata. (Timisoara-Dumbravita-Centura de Nord-Giarmata-A1)
    Ne dam in gropi ca prostii si mergem cu 20-30 de km la ora pe un drum care trebuia sa fie gata demult
    Se pare ca doar atat puteti, nimic mai mult
    Rusine sa va fie !