Calatori amendati si dati jos din tramvaie, troleibuze sau autobuze, la Timisoara

TIMISOARA. Controlorii la la STPT au descins in mijloacele de transport in comun, din Timisoara.

CITESTE SI: La adunat de fan in gospodarii traditionale din Banat. Descopera cum se traieste in satele din Timis, intr-o excursie de o zi

Calatorii care au circulat fara sa plateasca un abonament sau bilet au fost sanctionati.

In saptamana 07 – 13 mai, controlorii au avut in vedere validarea titlurilor de calatorie de catre toti calatorii, inclusiv persoanele care beneficeaza de gratuitate.

In cadrul saptamanii trecute, agentii de control au facut verificarile, impreuna cu membrii Biroului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din cadrul IPJ Timis si au impartit pliante, iar calatorilor li s-a recomandat sa pastreze obiectele de valoare in buzunarele interioare ale hainei, sa fie atenti la celelalte persoane din jurul lor, iar gentile sau alte bagaje sa fie inchise si tinute sub observatie.

CITESTE SI: Nu stii la ce liceu sa te inscrii? Hai la targ la Timisoara sa afli ce ofera fiecare

In perioada de control au fost aplicate 34 de amenzi si avertismente.

Agentii STPT au urmarit, de asmenea si gradul de incarcare a mijloacelor de transport in comun, functionarea instalatiilor de climatizare si starea validatoarelor.

CITESTE SI: O multime de terenuri gratuite pentru tineri care vor sa-si ridice o casa se pregatesc intr-o comuna de langa Timisoara

La sesizarea calatorilor, in aceasta saptamana va continua actiunea de combatere a grupurilor de hoti din statii si din mijloacele de transport, a persoanelor care practica cersetoria, precum si descurajarea persoanelor care intentioneaza sa circule fraudulos.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.