Caini pe post de bomba! Teroristii le umplu intestinele cu explozibili

Teroristii islamisti au vrut sa foloseasca pe post de bombe, caini capcana! Francezii de la Le Figaro sustin ca armata SUA a descoperit acum doi ani, pe aeroportul din Bagdad, in Irak, doi caini ale caror intestine au fost umplute cu explozibili. Cazul dateaza de doi ani, dar a fost facut public abia astazi. Daca nu l-ar fi descoperit ziaristii de la Le Figaro, probabil ca ar fi ramas un secret ingropat in dosarele armatei SUA. Se pare ca teroristii ar fi incercat sa foloseasca doi caini pentru atentate sinucigase. Se pare ca planul islamistilor nu s-a concretizat pentru ca cei doi caini au murit de indigestie. Ei au fost gasiti in zona de marfa a aeroportului din Bagdad. Autopsia a aratat ca mancarea pe care cainii o aveau in stomac era "condimentata" cu un puternic exploziv conectat la un detonator, scriu francezii. Cainii fusesera pusi in custi pentru animale si ar fi trebuit sa ajunga intr-un avion de transport marfa. Teroristii aveau in plan aruncarea in aer a aeronavei, odata ce aceasta decola. Cainii suferisera operatii abdominale, prin care li s-a inserat detonatorul, iar cusatura de dupa interventia "chirurgicala" s-a infectat si a contribuit la moartea animalelor. De atunci, trecerea animalelor prin vama a devenit o operatiune mult mai complicata, supusa la tot felul de controale, incheie publicatia franceza.

Teroristii islamisti au vrut sa foloseasca pe post de bombe, caini capcana! Francezii de la Le Figaro sustin ca armata SUA a descoperit acum doi ani, pe aeroportul din Bagdad, in Irak, doi caini ale caror intestine au fost umplute cu explozibili.

Cazul dateaza de doi ani, dar a fost facut public abia astazi. Daca nu l-ar fi descoperit ziaristii de la Le Figaro, probabil ca ar fi ramas un secret ingropat in dosarele armatei SUA.

Se pare ca teroristii ar fi incercat sa foloseasca doi caini pentru atentate sinucigase.

Se pare ca planul islamistilor nu s-a concretizat pentru ca cei doi caini au murit de indigestie. Ei au fost gasiti in zona de marfa a aeroportului din Bagdad.

Autopsia a aratat ca mancarea pe care cainii o aveau in stomac era „condimentata” cu un puternic exploziv conectat la un detonator, scriu francezii.

Cainii fusesera pusi in custi pentru animale si ar fi trebuit sa ajunga intr-un avion de transport marfa. Teroristii aveau in plan aruncarea in aer a aeronavei, odata ce aceasta decola.

Cainii suferisera operatii abdominale, prin care li s-a inserat detonatorul, iar cusatura de dupa interventia „chirurgicala” s-a infectat si a contribuit la moartea animalelor.

De atunci, trecerea animalelor prin vama a devenit o operatiune mult mai complicata, supusa la tot felul de controale, incheie publicatia franceza.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.