Noutati :

Cafenele, expozitii si o florarie in Bastion! A avut loc prima licitatie pentru spatiile disponibile! Vezi cat sunt chiriile!

3 mai, 2011 - 03:55 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. La Palatul Administrativ a avut loc, astazi, prima licitatie pentru firmele care vor sa isi desfasoare activitatea in Bastionul proaspat ranovat de Consiliul Judtean Timis. In total au fost depuse 14 oferte pentru spatiile disponibile.

In urma licitatiei s-a decis ca in Corpul A sa functioneze o cafenea si o expozitie temporara, pe 241 de metri patrati, pentru care proprietaul va plati 73 de lei pe metru patrat, lunar.

In Corpul C se va deschide un Centru cultural pe 216 mp pentru care ocupantul va achita lunar suma de 41 de lei pe metru patrat.

Tot in Corpul C, pe 53 de metri patrati, se va deschide si o florarie pentru care proprietarul va plati 78 de lei lunar pe mp.

Comisia de licitatie a respins cererile a doua societati care vizau Spatiul Info din Corpul B, la parter, din cauza ca nu au prezentat toate documentele solicitate prin Caietul de sarcini.

In afara spatiilor adjudecate, au mai fost depuse cereri de catre o firma pentru alte doua zone, respectiv in Corpul A, spatiul Expozitii temporare, si Corpul B parter pentru Galerie de arta si cafenea cu terasa

Conform Caietului de sarcini, aprobat in martie de catre CJT, in cazul spatiilor pentru care nu sunt inscrisi cel putin doi ofertanti pe spatiu, se va organiza o noua licitatie. Comisia a decis ca urmatoarea licitatie sa aiba loc in data de 17 mai.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...