Noutati :

Cafea, muzica buna si dezbateri intre prieteni la un nou eveniment Cafe 21 despre cum va fi Timisoara Capitala Culturala a Europei

30 august, 2017 - 08:28 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Discutii libere, constructive, la o afea proaspata insotita de muzica buna. Asociatia Timisoara – Capitala Culturala Europeana continua seria intalnirilor Café 21 cu un nou eveniment.

CITESTE SI: Merdenelele calde de la Lactobar, piureul de castane de la Violeta, cafeaua de la ‘coloniale’ sau vitrina de florarie pe care curgea apa. Amintirile de pe Corso si Surogat, la Timisoara 

Oricine este binevenit in 5 septembrie, intre orele 19:00 – 22:00, la Porto Arte, pe str. Nicolae Titulescu-Pod Maria, iar tema dezbaterii este: ”Cetatenia: Cum au loc schimbarile?”.

Vor participa, in calitate de invitati Borka Pavicevic, membru fondator al Centrului pentru Decontaminare Conceptuala din Belgrad, si Victor Neumann, profesor universitar doctor la Universitatea de Vest Timisoara, Centrul de Studii Avansate in Istorie Conceptuala.

Gazde si moderatori ai evenimentului din partea Asociatiei Timisoara-Capitala Culturala Europeana sunt Simona Neumann – director executiv si Chris Torch – director artistic.
Pauzele vor fi asigurate de muzica formatiei: Amalia Gaita & The Band.

Seria dezbaterilor publice Café 21 face parte din etapa de StartUp a strategiei de implementare a Programului cultural TM2021 si consta in sase intalniri itinerante, pe parcursul anului 2017, in diferite locatii din oras, unde locuitorii Timisoarei isi pot exprima opiniile asupra unor teme de interes pentru comunitate, intr-un cadru relaxat, informal, in calitate de cetateni europeni activi, conectati la lume si implicati in viata comunitatii.

Urmatoarele discutii din seria Café 21, la care sunteti asteptati, se vor desfasura de-a lungul anului 2017 si vor avea urmatoarele teme de discutie:

3 octombrie 2017– ”Mobilitatea: Orasele de tranzit”
7 noiembrie 2017– ”Globalizarea: Schimbari mici la scara mare”
19 decembrie 2017– ”Sustenabilitatea: Cu ce costuri?”.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...