Noutati :

Cadou de iepuras. Cu cat se ieftinesc gazele naturale de la inceputul lunii viitoare?

27 aprilie, 2016 - 10:09 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei a decis sa scada preturile pentru gaze naturale furnizate clientilor casnici. Ieftinirea se va aplica de la inceputul lunii mai.

In conformitate cu metodologiile de tarifare, incepand cu data de 1 mai 2016, preturile pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale pentru un numar de 2.947.221 clienti casnici din categoria de consum B1 (reprezentand aproximativ 94% din total clienti casnici), vor scadea in medie cu 1,5%.

In principal, aceasta scadere se datoreaza:
– scaderii tarifelor de distributie pentru S.C. E.ON Distributie Romania S.A. cu circa 8,8% si pentru S.C. Distrigaz Sud Retele S.R.L. cu circa 2,4%;
– recuperarii partiale de catre societati a costurilor istorice cu achizitia gazelor naturale destinate furnizarii la clientii casnici.

Astfel, incepand cu data de 1 mai 2016:
– pentru un numar de 1.517.273 clienti casnici, din categoria de consum B1, al caror furnizor este S.C. E.ON Energie Romania S.A., preturile de furnizare a gazelor naturale vor scadea cu circa 1,9 %
– pentru un numar 1.429.948 clientii casnici, din categoria de consum B1, al caror furnizor este S.C. ENGIE ROMANIA – S.A., preturile de furnizare a gazelor naturale vor scadea cu circa 1%.

Citeste mai multe: AICIInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. vai de mine. nu a iesit inca Ponta, sau altul ca el sa-si aroge meritele? ce-i drept, mai este timp.