Noutati :

Business Days debuteaza in Timisoara! Evenimentul este dedicat antreprenorilor, managerilor, specialistilor si consultantilor

25 martie, 2011 - 02:55 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Primul eveniment de anul acesta din seria de 4 evenimente Business Days debuteaza in Timisoara in perioada 30-31 martie si va cuprinde o serie de 4 conferinte, 14 workshopuri si o suita de 38 de speakeri de top.

Actiunile se vor desfasura la Centrul Regional de Afaceri si sunt dedicate mediului de afaceri. Sunt asteptati antreprenori, manageri, specialisti si consultanti din diverse domenii. Scopul principal al evenimentului este acela de a oferi o platforma de oportunitati de networking, acces la know-how de calitate, analize si trenduri de piata, traininguri si workshopuri cu aplicabilitate practica imediata.

In cadrul acestuia va fi o zona de workshopuri, focusata in special pe sesiuni de training interactiv si ateliere de lucru practice, care au rolul de a facilita transferul de know-how. Fiecare sesiune de workshopuri poate avea 1 pana la 4 speakeri si poate fi organizata sub forma unor microtraininguri, ateliere de lucru sau sesiuni de intrebari deschise pe marginea unei teme.

O alta zona este cea de networking si interactiuni sociale, care va fi focusata pe ideea de a oferii managerilor si antreprenorilor posibilitatea de a interactiona cu scopul de a identifica posibile parteneriate si oportunitati de business.

In 29 martie, de la ora 11, va avea loc si lansarea cartii „Antreprenoriat”, scrisa de Marius Ghenea, in prezenta autorului si a unor personalitati din oras. Locatia aleasa este, de asemenea, Centrul Regional de Afaceri.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...