Bursele de merit, doar pentru elevii cu medii mai mari de 9,50. Suma pe care o vor primi copiii va creste, anunta ISJ Timis

TIMISOARA. Nu se vor mai acorda burse de merit pentru elevii care au media generala peste 8,50, ci doar pentru cei care reusesc sa obtina cel putin 9,50. Decizia a fost luata de Ministerul Educatiei.

CITESTE SI: Sarbii din Timisoara si din intreg Banatul se pregatesc de sarbatoare. Vor aprinde badnjak-ul, in Ajunul Craciunului

De asemenea, din semestrul al doilea, respectiv din 17 ianuarie, cuantumul burselor va fi mai mare, astfel:

500 de lei – pentru bursa de performanta
200 de lei – pentru bursa de merit si bursa de ajutor social
150 de lei – pentru bursa de studiu.

La nivelul judetului Timis, in ultimul an, au fost acordate 40 de burse de performanta, 18.511 burse de merit, 561 de burse de studiu si 4.066 burse de ajutor social. Din semestrul al doilea, numarul acestora va scadea, avand in vedere modficarea mediei pentru acordarea burselor de merit.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...