Noutati :

Burse de 2.000 de euro la Universitatea Zetta, cea mai noua institutie de invatamant superior din Timisoara, acreditata de SUA

11 ianuarie, 2021 - 10:00 AM
Autor: Redactie      
Categorie: EDUCATIE
1
TIMISOARA. Este o ocazie unica pentru viitorii studenti ai Universitatii Zetta, cea mai noua institutie de invatamant superior din Timisoara, care activeaza in ansamblul Vox Technology Park.

Universitatea Zetta ofera burse inaugurale, in valoare de 2.000 de euro pentru un semestru, cu posibilitate de prelungire, in functie de rezultatele studentilor. 

Mai exact, cei care se inscriu la aceasta universitate, conform cerintelor de admitere de pe https://zetta.salemu.edu/ (admission requirements), pentru a incepe cursurile la 1 februarie 2021, vor beneficia de bursa de 2.000 de euro pentru primul semestru de studiu. Adica, in loc sa plateasca taxa de 3.900 de euro, vor avea de achitat doar 1.900 de euro pentru primul semestru.

Bursa este garantata pentru primul semestru, indiferent de performantele academice ale studentilor din aceasta prima perioada de scolarizare. Conditiile de acordare a bursei sunt:

– studentul sa se inscrie conform cerintelor de admitere
– sa achite contravaloarea primului semestru pana cel tarziu in data de 31 ianuarie 2021.

In cazul in care studentul are performante academice deosebite, poate beneficia de aceasta bursa si pe viitor.

Atentie, insa, oferta este doar pentru cei care se inscriu pana cel tarziu in data de 31 ianuarie 2021, nu si pentru cei care se vor inscrie din toamna, pentru urmatorul an universitar.

Inscrierile se pot face direct pe https://zetta.salemu.edu/, prin email la adresa [email protected] sau telefonic la 0373.769.037.

Universitatea americana Zetta University, din Virginia de Vest, isi incepe activitatea didactica in Romania in februarie 2021, printr-un parteneriat academic cu Salem University. Universitatea a inchiriat o suprafata de 450 de metri patrati in cadrul Vox Technology Park din Timisoara, cu optiunea de extindere la 2.000 de metri patrati pana la finalul anului 2021.

Curricula pusa la dispozitia viitorilor studenti prevede, intr-o prima etapa, doua specializari: Tehnologia Informatiei (IT) si Business, fiind printre cele mai bine adaptate din Romania la cerintele actuale din piata muncii. 

Diplomele universitare vor fi recunoscute in Statele Unite ale Americii (SUA), precum si in Uniunea Europeana, cursantii avand si optiunea de definitivare a cursurilor in Virginia de Vest. De asemenea, absolventii vor beneficia de drept de lucru in Statele Unite ale Americii pentru o perioada de pana la trei ani, conform reglementarilor in vigoare.

Vox Technology Park are o suprafata inchiriabila de 26.600 de metri patrati si a fost finalizat in Timisoara in urma unei investitii de 30 de milioane de euro. Proiectul ofera facilitati unice la nivel national, precum posibilitatea identificarii biometrice, dar si numeroase avantaje competitive pentru angajati. Compania are in dezvoltare si proiectul rezidential Vox Vertical Village, amplasat in imediata apropiere a proiectului de birouri.


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Deadliest ecuation: £ love € > usD 🙁
    Restul e istorie de ingheata!