Noutati :

Burse de 1.800 de lei pe luna pentru doctoranzii Universitatii de Vest din Timisoara

30 august, 2012 - 10:24 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Printr-un proiect european a obtinut Universitatea de Vest din Timisoara o finantare pentru o perioada de trei ani in valoare de 1.800 de lei lunar pentru 35 de doctoranzi ai institutiei.

Incadrul unei intalniri organizate de UVT cu reprezentanti ai mediului economic si ai cercetarii stiintifice, in cadrul proiectului „Cresterea calitatii si a competitivitatii cercetarii doctorale prin acordarea burse”, finantat din fonduri europene, au fost prezentate diverse posibilitati de aplicare in practica a ideilor sustinute de doctoranzi in lucrarile lor stiintifice.

Adrian Mariciuc, seful Biroului pol de crestere Timisoara, a vorbit despre posibilitatile de cofinantare a proiectelor europene, posibilitati identificate si de unii din cei 35 de doctoranzi, in lucrarile lor.

Prioritizarea proiectelor inseamna o solutie pentru atribuirea de fonduri celor care depun proiecte”, explica Adrian Mariciuc.

Ioan Talpos, managerul de proiect, a laudat contributia stiintifica si de cercetare a tinerilor doctoranzi in domeniul stiintelor economice si a tinut sa precizeze ca valoarea economiei de piata va creste prin absorbirea acestora in piata muncii.

Proiectul se va finaliza in acest an prin sustinerea tezelor de doctorat, iar scopul actiunii de joi a constat in prezentarea si identificarea posibilitatilor de aplicare in practica a rezultatelor obtinute de doctoranzi in cercetarea stiintifica.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...