O noua bursa a locurilor de munca se organizeaza la Timisoara in 26 noiembrie

Cauti un loc de munca sau vrei sa-l schimbi pe cel actual? Vino la Bursa de job-uri ce va fi organizata la Timisoara la sfarsitul lunii noiembrie! Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis si Centrul de Formare Profesonala a Adultilor a palificat o bursa de locuri de munca in 26 noiembrie, la Casa Tineretului. AJOFM a invitat mai multe firme, care doresc sa participe cu standuri,  sa isi inscrie oferta de slujbe la sediul Agentiei din bulevardul Republicii nr. 22.

Cauti un loc de munca sau vrei sa-l schimbi pe cel actual? Vino la Bursa de job-uri ce va fi organizata la Timisoara la sfarsitul lunii noiembrie!

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis si Centrul de Formare Profesonala a Adultilor a palificat o bursa de locuri de munca in 26 noiembrie, la Casa Tineretului.

AJOFM a invitat mai multe firme, care doresc sa participe cu standuri,  sa isi inscrie oferta de slujbe la sediul Agentiei din bulevardul Republicii nr. 22.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.