Noutati :

‘Bunii samariteni’ vor fi onorati cu Medalia Recunostintei la Timisoara

28 octombrie, 2019 - 08:56 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Dascali, medici, oameni de cultura, functionari ori salvatori voluntari vor fi onorati cu acordarea Medaliei Recunostintei Municipiului Timisoara pentru daruire in slujba comunitatii.

CITESTE SI: Opiniatimisoarei.ro, pe primul loc pentru a treia oara. Cele mai bune firme din judet, premiate de CCIAT, la Gala Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din Judetul Timis 2018 

Consilierii locali au votat pentru acordarea Medaliei Recunostintei a municipiului Timisoara celor care prin implicarea lor vor face bine comunitatii din care provin sau orasului.

Institutiile de invatamant, cele de cultura, de sanatate, administratia publica, asociatiile si ONG-urile cu activitate notabila in ultimii 3 ani, SALVO, samd, pot face propuneri in perioada 1 -30 noiembrie a fiecarui an. Propunerile trebuie insotite de o descriere a meritelor acestor persoane in viata comunitatii.

Propunerile vor fi supuse unei analize a unei comisii formate in cadrul Primariei, pentru ca apoi timisorenii sa voteze pentru cel care merita aceasta medalie. Primul clasat in evaluarea comisiei si in preferintele timisorenilor va primi distinctia.

Medalia Recunostintei Municipiului Timisoara ar urma sa fie acordata intr-un cadru festiv in 5 Decembrie, Ziua Internationala a Voluntarilor in slujba dezvoltarii sociale si economice, sarbatoare proclamata inca din 1985 de Natiunile Unite.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...