Noutati :

Bulevardul Constantin Brancoveanu, interzis soferilor! Vezi aici si care este noul traseu al autobuzului 32!

15 mai, 2011 - 01:28 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Bulevardul Constantin Brancoveanu este inchis incepand de luni traficului rutier. Soferii trebuie sa-l ocoleasca, iar timisorenii care circula cu autobuzul 32 trebuie sa stie ca s-a schimbat ruta acestuia.

Circulatia rutiera este inchisa complet pe Constantin Brancoveanu, dar numai pe tronsonul cuprins intre strazile Ciprian Porumbescu si Rusu Sirianu, inclusiv in intersectia de la Rusu Sirianu. Lucrarile la bulevard nu afecteaza insa intersectia Brancoveanu si Ciprian Porumbescu.

Potrivit Comisiei de circulatie din cadrul Primariei Timisoara, se modifica si indicatoarele rutiere, astfel incat soferii sa stie pe unde pot ocoli zona aflata in lucru.

Aceasta parte din bulevard va sta inchisa traficului rutier pana la data de 15 august, deoarece in zona se efectueaza lucrari de inlocuire a retelei de termoficare, de apa si de gaz, urmate apoi de reabilitarea intregului carosabil, dar si a trotuarelor. Mai apoi se vor amenaja locuri de parcare.

Cel mai probabil insa, dupa ce aceste lucrari vor fi incheiate, circulatia va fi restrictionata si pe cealalta portiune, de la strada Rusu Sirianu pana la bulevardul Liviu Rebreanu.

Traseu nou pentru autobuzul 32

Lucrarile de pe Brancoveanu afecteaza si autobuzul RATT. De luni, linia 32 isi schimba traseul si merge prin Piata A. Mocioni – Bulevardul 16 decembrie 1989 – Piata Iuliu Maniu – Calea Sagului – Bulevardul Liviu Rebreanu – Bulevardul Constantin Brancoveanu – strada Emil Zola – Gara de Sud si retur.

Reprezentantii RATT anunta totodata si infiintarea unor statii noi, fiind vorba aici despre una in Piata Iuliu Maniu – sens spre pod Calea Sagului si bulevardul Liviu Rebreanu intersectie cu bulevardul Constantin Brancoveanu – sens spre Calea Sagului.

In ceea ce priveste statiile desfiintate, este vorba despre Snagov, Gara de Sud si statia Ciprian Porumbescu, dar si Piata Mocioni, care nu vor mai exista pana in 15 august, in prima faza.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...