Bugetul pe 2011 intra saptamana viitoare in dezbaterea plenului Parlamentului

Amendamentele la proiectul de buget de stat si la cel al asigurarilor sociale pe 2011 vor fi depuse pana in data de 15 decembrie, urmand ca pe 20 decembrie cele doua legi sa intre in dezbaterea plenului reunit, a anuntat secretarul Camerei Deputatilor, Dumitru Pardau.

Astfel, Birourile Permanente reunite au decis ca de pe 13 pana pe 15 decembrie vor fi depuse amendamentele, iar pe 16 decembrie vor incepe dezbaterile in comisiile de specialitate pentru depunerea avizelor.

In zilele de 17, 18 si 19 decembrie, respectiv vineri, sambata si duminica, vor avea loc sedinte ale comisiilor reunite de buget finante, iar luni, pe 20 decembrie, cele doua proiecte de buget vor intra in atentia plenului reunit al celor doua Camere.

Decizia cu privire la acest calendar a fost luata cu 16 voturi „pentru”, trei „impotriva” si doua abtineri.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...