Noutati :

British International School of Timisoara primeste primii copii ucraineni

22 martie, 2022 - 09:44 AM
Autor: Redactie      
Categorie: EDUCATIE
3

British International School of Timisoara primește, începând de astăzi, primii copii ucrainieni care se alătură claselor funcționale în cadrul școlii. Școlarizarea funcționează în mod gratuit.

În același timp, un cadru didactic internațional de origine ucraineană din staff-ul British International School of Timisoara le va oferi sprijin suplimentar, inclusiv in limba maternă.

Dorim să sprijinim acei copii care, din motive ce le sunt absolut străine și greu de înțeles, au fost nevoiți să plece pur și simplu de acasă, să abandoneze și să își lase în urmă tot ce aveau drag. Primii copii ucrainieni au început să ni se alăture și suntem pregătiți să extindem acest program. Programul educațional va fi unul adaptat lor, atât în limba engleză, cât și cu sprijin în limba ucraineană, astfel încât să aibă parte cât de cât o normalitate în această perioadă foarte dificilă pentru ei.”, arată Ciprian Țiplea, directorul British International School of Timișoara.

De altfel, copiii vor primi și sprijin de specialitate din partea psihologului școlii. Profesorii și elevii British International School of Timisoara sunt pregătiți și dornici să ajute noii colegi să se integreze cât mai rapid pentru a trece cu bine această etapă critică din viața lor.

www.britishschool-timisoara.ro

[email protected]

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Bravo

  2. Probono….?

  3. daca pe gratis atunci sunt nemernici.de ce nu au primit pina acum copii romini pe gratis macar 4-5 pe an dintre cei cu drag de carte?