Noutati :

Bravo! Iata ce pot face multe maini dibace. Oameni cu suflet mare au renovat complet o sectie a unei maternitati din Timisoara. Foto

21 februarie, 2020 - 08:04 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
4

TIMISOARA. Oameni dedicati care si-au rupt din timpul liber si au muncit pentru a oferi conditii de secol 21 micutilor care vor veni pe lume.

CITESTE SI: E imaginea zilei la Timisoara. Misterioasa parcare laterala… perfecta 

Totul s-a intamplat in maternitatea Odobescu din Timisoara, unde peste 100 de oameni au pus umarul la reabilitarea unei intregi sectii.

Pe langa elevi, studenti, ingineri IT, meseriasi in constructii sau membri ai unor biserici, s-au alaturat armatei de oameni care au muncit si 12 detinuti din cadrul penitenciarului Timisoara.

Au fost inlocuite pardoselile, instalatiile electrice, caloriferele, au fost refacute tamplaria si peretii si schimbate cuvele ceramice. De asemenea, zonele de alaptare, de preparare a hranei si de supraveghere a nou-nascutilor au fost reconfigurate.

Iar toate acestea au fost realizate cu fonduri adunate in urma unei campanii organizate de familiile care au adus pe lume copii prematuri.

Proiectul “O clipa pentru toata viata” este o initiativa civica, de responsabilitate sociala si reintegrare sociala (in cazul persoanelor private de libertate) ce si-a propus nu doar sa renoveze sectia de neo-natologie, ci si sa reuneasca oamenii inimosi din Timisoara in spiritul compasiunii si respectului pentru semeni.

FOTO: Virgil SimonescuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Felix D., tipul ce taie panglica catre usa de la magazie, este condamnat la 4 ani pentru talharie calificata deoarece a jefuit o sala de jocuri la sfarsitul anului 2018. Iar dupa un an de stat la racoare este liber sa fluture o foarfeca langa un copil,nu?

    Mai jos videoul atunci cand a fost arestat.

    https://www.youtube.com/watch?v=mAoO_LfJO6Q

    • Cred ca oamenii ca și el au nevoie sa fie reabilitați și reintegrați in societate . Ce mod mai bun vezi tu de a face asta ? Mie mi se pare extraordinar ! Felicitări tuturor celor implicați !

  2. O inițiativa frumoasa și un rezultat pe măsură, păcat ca trebuie sa o facă tot populația, plătitoare de taxe și impozite. Mai în toată țara și în toate domeniile trebuie sa facă populația, pentru ca funcționarii pe care ii platim regește ca să ne administreze ne fura pe față. Mai mult ca sigur, acum, banii care ar fi trebuit sa se aloce pentru o astfel de lucrare, vor apărea în conturile unor oameni deștepți din domeniu…

  3. „Au adunat banii necesari, dar ce este mai important a reușit să mobilizeze o echipă de lucrători de la Penitenciarul Timișoara ce au făcut o treabă extraordinară în mod gratuit.” Citat din alt ziar, referitor la detinutul mentionat in comentariul de mai sus