Bravo, copii! Rezultate bune pentru juniorii de la Golden Karate Timisoara la o competitie cu 600 de sportivi

TIMISOARA. Salba de medalii la un turneu de traditie. In weekend, sportivii clubului Golden Karate Timisoara au participat la Cupa Masibo ajunsa la a X-a editie, desfasurata in localitatea Baru, judetul Hunedoara. Au participat peste 600 de sportivi din trei tari. Competitia s-a desfasurat dupa regulamentul WKF, karate olimpic.

CITESTE SI: BEGA! 2019, la start. Se pregatesc noi spectacole surpriza la Timisoara. Unul dintre ele il face exclusiv publicul 

Clubul Golden Karate Timisoara a participat cu 8 sportivi, fiecare dintre ei reusind performanta de a castiga cel putin o medalie.

Denisa Albu: locul 2 kata
Amira Aboud: locul 2 kata, locul 3 kumite
Olivia Nichsici: locul 3 kumite
Alexandra Nedin: locul 2 kumite
Ana Ursuleac: locuk 3 kumite
Radu Bradea: locul 1 kata
Andrei Neag: locul 2 kumite, locul 3 kumite pe echipe
Alexandru Cacovean: locul 3 kumite echipe

A fost o competitie de bun nivel cu sute de sportivi din mai multe tari. Am reusit sa punem in practica mult din ceea ce facem la antrenamente si ne bucuram pentru fiecare medalie. La orice concurs la care ne prezentam, castigam un pas inainte, si in experienta si in calitate”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Roxana Vlas, antrenorul juniorilor timisoreni.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...