Noutati :

Bravo. Cei mai buni elevi ai anului de la Colegiul National Banatean, premiati la Gala Excelentei. Foto

31 ianuarie, 2018 - 03:29 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Elevii de la Colegiul Banatean care s-au remarcat prin rezultatele deosebite obtinute in anul 2017 si-au primit rasplata. In cadrul unei noi editii a Galei Excelentei, elevii scolii au fost premiati, iar un dascal a primit titlul de „profesorul anului”.

CITESTE SI: Raza de speranta. Unde vom avea locuri de parcare in centru, la Timisoara

„Pentru noi, acest eveniment inseamna traditie, o traditie de peste doua secole, in care, indiferent de numele pe care aceasta scoala l-a avut. Aceasta scoala a transmis, in timp, ideea de excelenta si de performanta. Performanta nu doar olimpica, ci si in domenii de implicare sociala si in activitati care genereaza plus valoare in societate. In anul 2017, din cei 2400 de elevi ai colegiului Banatean, 620 au premii la concursuri, olimpiade si alte concursuri extrascolare. Dintre ei, noi am selectat 50 de elevi, reprezentativi pe domenii – la disciplinele umane, la real si din activitatile extrascolare. Acordam si un titlu de profesorul anului unei doamne profesoare care a marcat zeci de generatii”, a spus Sorin Ionescu, directorul Colegiului National Banatean.

Anul acesta, in premiara, si doi elevi ai Liceului Grigore Moisil au fost premiati in cadrul Galei Excelentei Colegiului Banatean, alaturi de colegiii lor de la CNB, cu care au participat la finala concursului international Zero Robotics, la Boston.

„O atentie deosebita o sa acordam celor 3 elevi care ne-au reprezentat la Boston, iar ca o noutate, o sa-i premiem si pe cei doi elevi de la Grigore Moisil, pentru ca au dat tuturor o lectie despre cum se lucreaza in echipa, despre cum se colaboreaza si despre cum orasul nostru poate fi reprezentat in strainatate”, a spus Sorin Ionescu.

CITESTE SI: Trei adolescenti au batut un pusti de 12 ani, la Timisoara. Pentru ce si-au riscat libertatea

„Am ajuns, cu multa perseverenta, intr-un concurs international, am ajunsin finala concursului si am reusit sa excelam in anumite lucruri pe care nu toti am putea sa le facem. Eu zic ca putea primi aceasta distinctie de elevii anului, pentru ca trebuie sa ii incurajam si pe altii sa gaseasca astfel de concursuri, care le pun in evidenta anumite aspecte pe care altfel nu le-ar putea descoperi”, Diana Maglas, una dintre elevele premiate.

In total, 50 de elevi au fost distinsi cu premii, in cadrul Galei Excelentei a Colegiului National Banatean. Vezi AICI lista cu premiantii acestei gale.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...