Brantner strange frunzele cazute din copaci pe strazile orasului. Masinile de curatenie, dar si armata de maturatori actioneaza in toata Timisoara. Video (P)

TIMISOARA. Echipele de curatenie ale companiei Brantner ies zilnic pe strazile din oras pentru a aduna si frunzele cazute din copaci.

Angajatii companiei actioneaza cu turbosuflantele pentru a aduna cat mai usor resturile vegetale de pe carosabil, dar si de pe trotuare.

Pe langa aceste echipe, actioneaza si maturatorii. Frunzele sunt apoi stranse si puse in saci. Odata ambalate, frunzele sunt incarcate in masini si indepartate de pe strazi.

In paralel cu strangerea frunzelor, pe strazi circula si masinile de curatenie care intervin pentru a spala carosabilul, trecand cu periile pana langa trotuar.

Ne aflam la Gara de Est, la intersectia Kogalniceanu cu Avram Imbroane, unde efectuiam operatiuni de curatenie. Avem echipe pe traseele respective, manuale cu turbobosuflante, cu masini mari, maturatori. Suntem in prima desfasurare a activitatilor de salubrizare. Intervenim pe teren cu tot ce este nevoie pentru a mentine strazile cat mai curate…Impreuna vom tine Timisoara curata„, spune Paunchici Sovra, sef formatie Brantner Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Paun spune:

  Foarte bine Bravo,trebuie sa traim intrun mediu curat.

 2. Costig Stela spune:

  Au,cu autosuflante se stâng frunzele, un lucru bun dar m-aș bucura să se strângă și mizeria și frunzele de pe aleile parcurilor care s-au putrezit și miroase groaznic,dau un singur exemplu parcul Brătianul au strâns grămezi frunzele și acolo sunt de vreo 2 săptămâni, m-aș bucura să văd și acel parc curat nu o groapă de gunoi cu crengi, iarbă și frunze aruncate în spatele statui Brătianu.

 3. Yoli spune:

  Bun video ati dat comandat chiar de firma in cauza si ce se observa foarte calar ca cu autosuflante frunzele de pe drum sant plasate pe spatiul verde care nu le apartine,cand vor veni cei de la spatii verzi vor proceda invers…….Daca in campanie nu ati fi mintit lumea ca in viitor cu voi la carma tot ce este intro zona va fi preluat de o singura FIRMA spre bunul aspect asa avem POVESTI CU PACALA si TANDALA…….!!!!! Firma bine organizata dar pentru strazile principale pe cele laturalnice cand se poate daca este eventual vreo RECLAMATIE una din cauze lumea nu cunoaste daca zona lor este data sau nu in intretinere si daca intre blocuri cui apartine asociatilor sau firmelor ca si aici uni matura gumoiul in sectorul altora……..!!!!!!!