Brantner este pregatita cu utilaje si personal pentru a face deszapezirea la Timisoara. Video (P)

TIMISOARA. Poate sa ninga la Timisoara. Firma Brantner, cea care se ocupa de deszapezire in oras, este pregatita sa curate strazile.

Compania are stocuri de sare si material antiderapant care, deocamdata, sunt suficiente, insa la nevoie acestea vor fi suplimentate.

Ne afla intr-unul dintre depozitele de materiale antiderapante cu care ne-am pregatit pentru aceasta iarna. Vom folosi aceste stocuri pe strazile din Timisoara, in cazul in care va ninge sau temperaturile vor fi joase. Avem stocuri suficiente pentru deszapezire si nu vom intampina dificultati. Pe parcursul iernii vom suplimenta aceste stocuri, daca va fi nevoie„, spune Florin Adrian Beteagu, dispecer Brantner.

Brantner a pregatit si masinile de interventie. Cele mari vor curata bulevardele si strazile largi, iar cele de capacitate mica vor intra pe stradute pentru a indeparta zapada. In zonele unde va fi nevoie, va interveni si personalul companiei.

Avem capacitatea de a scoate pe strazi peste 40 de utilaje in acelasi timp. Avem utilaje de capacitate mica, pentru strazile inguste, si utilaje de capacitate mare pentru strazile largi si bulevarde. Pe langa aceste utilaje ne bazam foarte mult pe personalul Brantner, pentru ca acolo este forta. Avem capacitatea sa mobilizam aproximativ 200 de angajati care sa sprijine actiunile de imprastiere a materialelor antiderapante in oras„, a declarat Florin Adrian Beteagu, dispecer Brantner.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. mitica spune:

    Utilaje pe care le aduc pentru poze si dupa inapoi in Austria sau Germania cu ele si iaca asa se face banu gros

  2. Archer spune:

    Daca fac deszapezirea la fel de „eficient” cum fac curatenia in oras,ne-a batut Dumnezeu. Sunt cea mai slaba firma de curatenie.