Noutati :

Brandul de promovare a turismului in Romania va fi schimbat!

21 septembrie, 2012 - 07:46 PM
Autor: Anonim      
Categorie: TURISM
1

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a decis modificarea modului de promovare a brandului national de turism, prin trecerea de la promovarea axata pe eveniment la una bazata pe serviciile turistice prestate de industria de profil.

Una dintre primele modificari se refera la promovarea, sub umbrela brandului de turism al Romaniei, a campaniilor de oferte speciale propuse de operatorii din turism, arata institutia, intr-un comunicat.

Decizia a fost agreata in Consiliul Consultativ din Turism, iar prima campanie care ar putea beneficia de noul mod de promovare a brandului este „Vacanta in tara mea”.

Alte programe propuse a fi promovate in cadrul acestui pachet sunt „O saptamana de refacere”, „Decada Balneara”, „Hai la bai – wellness medical”, „Litoralul pentru toti” sau „O saptamana la munte”, potrivit sursei citate.

Schimbarea de abordare in domeniul turismului vizeaza si adoptarea unor modificari in legislatia care reglementeaza promovarea brandului.

„Este vorba, de exemplu, de promovarea brandului prin intermediul taberelor scolare, al sportivilor olimpici, prin intermediul elevilor si studentilor participanti la olimpiadele scolare nationale si internationale. De asemenea, se are in vedere promovarea brandului direct prin touroperatori si operatori hotelieri. Acestia ar putea beneficia de bugete de la minister, din fondurile europene alocate Romaniei pentru promovarea brandului, in functie de numarul de turisti straini atrasi”, se spune intr-un comunicat.

Propunerile au fost formulate de asociatiile reprezentative ale industriei de profil, mai arata institutia.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ceea ce evident e o tampenie usl-ista. Ce noi avem servicii???? Mizerie si mutre acre ale hotelierilor, sau ce??? Poti sa promovezi ceva ce te tin bojocii sa faci! cai verzi pe pereti nu mai poti vinde afara!! Dar ce sa stie de-alde GHISE, SOVA, GREBLA, ILIESCU etc??!??