Noutati :

Brandul Arsenie Boca, adjudecat. Disperare printre vanzatorii de suveniruri de la Manastirea Prislop

14 decembrie, 2017 - 01:00 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
5

Comerciantii de suveniruri care isi desfasoara activitatea in targul de langa Manastirea Prislop au primit notificari de la o casa de avocatura, in numele unei firme din Marea Britanie, prin care au fost anuntati ca nu mai au dreptul sa vanda produse imprimate cu numele si imaginea duhovnicului Arsenie Boca.

CITESTE SI: Imaginile revoltatoare care te lasa fara cuvinte. Caine mort aruncat la tomberon intr-un oras din Timis 

Andor Sandor, un cetatean maghiar, reprezentant al Additional Woldwide Care Service LTD, cu sediul in Marea Britanie, sustine ca este detinatorul legal al drepturilor de proprietate intelectuala asupra „marcii” Parintele Arsenie Boca, inregistrata la Oficiul European de Proprietate Intelectuala (EUIPO) si le cere celor care se folosesc de ea sa intre in posesia unei licente din partea acestei societati.

Va aducem la cunostinta ca Beneficiarul amintit mai sus este detinatorul legal al drepturilor de proprietate intelectuala asupra marcilor inregistrate la nivel european Boca Parintele si Arsenie si asupra imaginii industriale a parintelui Arsenie Boca. Motiv pentru care va solicitam, cu respect, sa sistati de indata comercializarea tuturor bunurilor ce poarta denumirea sau imaginea Parintelui Arsenie Boca, avand in vedere ca aceste bunuri intra sub incidenta si protectia oferita atat de legislatia interna privind combaterea concurentei neloiale si a Legii 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice, cat si a Legislatiei europeana”, se arata in documentele primite de comercianti, potrivit zhd.ro.

Firma din Marea Britanie mentioneaza ca atat numele Boca Parintele si Arsenie, cat si imaginea acestuia sunt inregistrate la nivel european, iar toate produsele si bunurile ce poarta denumirea sau imaginea lui Arsenie Boca, care intra pe teritorul Romaniei sunt contrafacute, neexistand vreo autorizare sau licentiere de catre detinatorul de drept al marcilor inregistrate.

Cu alte cuvinte dumneavoastra savarsiti o infractiune prin comercializarea unor marfuri contrafacute. Pentru a intra in legalitate, aveti posibilitatea sa intrati in posesia unei licente din partea detinatorului marcii inregistrate, prin incheierea unui contract de licentiere si achizitia unor holograme care urmeaza sa fie aplicate pe toate produsele ce poarta denumirea sau imaginea parintelui Arsenie Boca. In cazul in care nu doriti licentierea si nu sistati de indata comercializarea tuturor bunurilor ce poarta denumirea sau imaginea Parintelui Arsenie Boca, vom sesiza autoritatile competente si vom formula in justitie atat actiuni civile cat si penale pentru ocrotirea dreptului nostru legitim”, se mai arata in notificarile trimise celor care comercializeaza sau importa suveniruri religioase.

Reprezentantii Patriarhiei Romane nu au dorit sa comenteze situatia.

Mai multe despre disperarea comerciantilor din zona manastirii prislop din vestul tarii aici.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. pffff … hilar

 2. Și astfel ajunge Arsenie Boca un fel de Coca Cola, Ariel, Dero, etc. Rușine!

 3. TRĂIEŞTE CEL PROMIS ÎN BUCOVINA?!?

  Sunt multe profeţíi în care se afirmă că Bucovina este locul unde va trăi cel ce HRISTOS spune că va veni în trup de om după EL, adică CEL PROMIS Lumii de către HRISTOS, adică DUHUL ADEVĂRULUI, o Fiinţă venită de la DUMNEZEU în trup de român, venită să restabilească credinţa în Adevăratul DUMNEZEU, şi să surpe eresurile zeilor. Aceste profeţii consideră ca începerea activităţii Sale va marca dărâmarea sistematică a credinţelor în alţi dumne-Zei decât Adevăratul DUMNEZEU, dar şi ruperea eresurilor acestor zei. În toate aceste profeţii se afirmă clar că PROMISUL se va naşte pe teritoriul României şi că pe tot timpul şederii sale vremelnice pe teritoriul României, va veni şi va trăi în Bucovina de unde va desfiinţa sistematic prin Cuvânt apostolii întunericului pe care îî va târî la lumină şi îi va judeca după Cuvânt. Aceşti apostoli (realizatori de emisiuni ezoterice, mulţi din ei masoni ori templieri, mari iniţiaţi, mari maeştri spirituali, maeştri rei-ki, maeştri yoga, vindecători cu îngeri, vindecători cu theta healing, vindecători cu flăcări violet, antrenori pentru succes(coaching), vrăjitori, infoenergeticieni, ghicitori de tot felul, cu toţii lucrători cu energii opuse DUHULUI SFÂNT) ai divinităţilor, ai zeilor şi ai îngerilor de tot felul, cu toţii căzuţi vor lupta împotriva PROMISULUI, dar Cuvântul Adevărului din PROMIS va prevala. Apostolii şi agenţii întunericului vor lupta împotriva Lui, spumegând de furie prin cuvântul lor întunecat din mass-media şi TV. Oameni pe care românii îi credeau buni şi luminoşi vor spumega împotriva Lui. Ei îşi vor arăta Chipul lor drăcesc la privit, vor apare peste tot, folosind cuvântul întunecat cu care au minţit de milenii pe om, spunând că iadul şi răul nu există şi că suntem cu toţii din Dumnezeu doar că în religiile lor se numeşte altfel şi arată altfel, mai hidos, animalier şi crud, cu cap de elefant ori cu trup de şarpe …Românii se vor înspăimânta şi se vor îngrozi şi se vor scârbi, când vor vrea să vadă cine sunt dumne-Zeii din spatele rei-ki, yoga, şamanism, vrăjitorie, flacăra violet, infoenergetică, ghicit. Ei vor întreba pe maeştrii lor: ce-aţi făcut cu sufletele noastre, iar aceştia le vor rânji, căci Mântuirea lor va fi fost pierdută la iniţiere când, fără să ştie au înlocuit pe HRISTOS cu zeii.

  https://www.scribd.com/document/39809430/VANGA-PROFETIA-DESPRE-ROMANIA-CEL-PROMIS-TRAIESTE-AZI-PRINTRE-NOI-IN-BUCOVINA

 4. Dacă Barack-Hussein Obama este Satana(Lucifer)!?! EU SUNT cine sau ce anume?!?
  În genunchi băi(măi) 7,3 miliarde locuitori de pe Terra de la A la Z în faţa LUI … EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH)!!!

  https://www.facebook.com/notes/alkitab/messages-from-the-father-and-jesus-concerning-barack-hussein-obama-barack-hussei/259889117394819/