Botezatu a lansat chilotii Ciocan. Christian Ciocan

Linia de chiloti dedicata de Catalin Botezatu lui Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a fost lansata de creatorul de moda, "nasa" colectiei fiind Elisabeta Lipa. "Acum e prima data in istoria Politiei cand cel mai cunoscut designer creeaza o linie de lenjerie intima dedicata unui politist. Este pentru prima data cand Catalin Botezatu a vorbit in termeni extraordinari de Politie", a comentat Christian Ciocan pentru Gandul. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei a dezvaluit pentru sursa citata de unde a pornit aceasta idee neobisnuita. "Acum doi ani, eram la Howard Johnson, la un concurs de miss, isi aminteste comisarul-sef. Eram la masa cu Elisabeta Lipa si Catalin Botezatu. Si-i spun: bai Cata, sa imi faci si mie o pereche de chiloti. El zice da. Eu revin, vreau elastic. Si el zice: adica vrei sa scrie Christian Ciocan. Elisabeta a intervenit si ea: adica o colectie by Botezatru. Eram la o discutie mondena, ce sa facem, sa discutam de teoria relativitatii?", a spus Ciocan cu nonsalanta. Acesta a dezvaluit ca, pana la urma, chilotii care i-au fost dedicati nu au numele lui inscris pe elastic. "Am primit, pana la urma, si perechea de chiloti promisa. Chilotii au doua ciocane pe piciorul stang si sunt de culoare alba. (...)Nu e nimic obsecen. Apare 'hammer'. Catalin a spus: 'nu vreau sa aiba Ciocan probleme'. (...)Imaginea mea de politist nu e afectata cu nimic. Cuvantul chilot nu inseamna ceva obscen. Toata lumea poarta chiloti", se justifica politistul, in opinia caruia acest eveniment monden face bine pentru "umanizarea politiei".

Linia de chiloti dedicata de Catalin Botezatu lui Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a fost lansata de creatorul de moda, „nasa” colectiei fiind Elisabeta Lipa.

„Acum e prima data in istoria Politiei cand cel mai cunoscut designer creeaza o linie de lenjerie intima dedicata unui politist. Este pentru prima data cand Catalin Botezatu a vorbit in termeni extraordinari de Politie”, a comentat Christian Ciocan pentru Gandul.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei a dezvaluit pentru sursa citata de unde a pornit aceasta idee neobisnuita.

„Acum doi ani, eram la Howard Johnson, la un concurs de miss, isi aminteste comisarul-sef. Eram la masa cu Elisabeta Lipa si Catalin Botezatu. Si-i spun: bai Cata, sa imi faci si mie o pereche de chiloti. El zice da. Eu revin, vreau elastic. Si el zice: adica vrei sa scrie Christian Ciocan. Elisabeta a intervenit si ea: adica o colectie by Botezatru. Eram la o discutie mondena, ce sa facem, sa discutam de teoria relativitatii?”, a spus Ciocan cu nonsalanta.

Acesta a dezvaluit ca, pana la urma, chilotii care i-au fost dedicati nu au numele lui inscris pe elastic.

„Am primit, pana la urma, si perechea de chiloti promisa. Chilotii au doua ciocane pe piciorul stang si sunt de culoare alba. (…)Nu e nimic obsecen. Apare ‘hammer’. Catalin a spus: ‘nu vreau sa aiba Ciocan probleme’. (…)Imaginea mea de politist nu e afectata cu nimic. Cuvantul chilot nu inseamna ceva obscen. Toata lumea poarta chiloti”, se justifica politistul, in opinia caruia acest eveniment monden face bine pentru „umanizarea politiei”.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.