Noutati :

Bonus urias incasat de un director bugetar! Cu ce suma record l-a rasplatit statul roman?

17 august, 2015 - 08:22 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

Directorul TransGaz Medias a primit cea mai mare prima data vreodata unui angajat de la stat – de 700.000 de euro. Bonusul urias de peste 3,2 milioane de lei i-a revenit managerului Petru Vaduva drept rasplata pentru rezultatele obtinute de companie în 2014.

Cu alte cuvinte, Vaduva a fost rasplatit pentru obiective pe care tot el si le-a stabilit. Presa locala scrie ca din motive care nu au fost facute publice, Petru Vaduva a renuntat la o parte din prima, la fel ca si celelalte sase persoane din Consiliul de Administratie al Transgaz.

Vaduva a cerut sa mai incaseze efectiv drept prima pentru activitatea de anul trecut aproximativ 327.000 de euro.

Petru Vaduva a devenit director general al Transgaz în vara lui 2013, dupa ce, Guvernul a decis sa aduca management privat in fruntea uneia dintre cele mai importante societati comerciale pe care o detine Statul Roman.

Sursa: turnulsfatului.roInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Doar atat! Incredibil.
    Dupa ce gazul Romaniei a fost „subtilizat”, dupa ce – in virtutea unor conventii discutabile cu UE – preturile se aliniaza = cresc, dupa ce statul are zeci de regii in pierdere, sa dai cuiva un astfel de bonus este inimaginabil.
    Afirm raspicat, in Romania NU EXISTA oameni care „sa valoreze” atat (nici chiar multe mii sau zeci de mii de EURO salar). De regula acestia – si cu largul concurs al mediei – se „auto/supraliciteaza” si apoi, isi dau importanta. Si asta se constata imediat „ce isi dau duhul” cand dintr-odata „dispar” din”memoria colectiva”.