Noutati :

Bonurile castigatoare din luna septembrie, la Loteria Bonurilor Fiscale. Vezi daca esti printre norocosi!

18 octombrie, 2015 - 09:05 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

A avut loc o noua extragere a Loteriei bonurilor fiscale, duminica. Pentru aceasta au fost luate in calcul bonurile din perioada 1 – 30 septembrie, fondul de premiere fiind de 1 milion de lei, pentru maximum 300 de castigatori.

Bonurile in valoare de 274 de lei emise pe 16 septembrie au iesit castigatoare la a doua extragere lunara a Loteriei bonurile fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor putand fi depuse de luni la sediile ANAF.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul MFP, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. „Loteria Romana” (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

Citeste mai mult! Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...