Noutati :

BMW aruncat in gardul unei case de un Nissan condus de un timisorean de aproape 80 de ani

4 noiembrie, 2010 - 07:06 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
2

Ciocnire violenta intr-o intersectie din zona Mures! Un sofer de 79 de ani a ajuns la spital in stare de soc dupa ce masina pe care o conducea, un Nissan, s-a izbit de un BMW.

Bolidul german a fost pur si simplu aruncat cativa metri peste un spatiu verde si s-a oprit in gardul unei case. Si a fost la un pas sa izbeasca un bransament de gaz.

Accidentul s-a petrecut la intersectia Mures cu Letea. Batranul de 74 de ani nu a acordat prioritate BMW-ului care circula regulamentar pe strada principala.

Pensionarul s-a avantat in intersectie fara sa observe cealalta masina. De altfel, soferul BMW-ului spune ca batranul nici macar nu s-a uitat spre el.

Din fericire, niciunul dintre conducatorii auto nu a fost ranit, insa martorii au chemat ambulanta pentru ca pensionarului i se facuse rau.

Batranul a fost internat la spital si va fi tinut peste noapte sub supravegherea medicilor. Acestia vor sa se asigure ca nu vor aparea niciun fel de probleme, data fiind varsta inaintata a soferului.

Din pricina accidentului, circulatia pe strada Mures a fost ingreunata aproape o ora.

Timisorenii care stau in vecinatatea intersectiei spun ca in acel loc se petrec adeseori accidente, pentru ca multi soferi nu acorda prioritate la intrarea pe strada Mures.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. iar accident cu BMW? astia-s nebuni!

  2. Si totusi cati ani are? aproape 80…. 79… 74…