BMW ar putea crea X7, un SUV mai mare decat X5

Cererea pentru vehicule de dimensiuni mari de pe piata din China i-ar putea face pe cei de la BMW sa se razgandeasca in ceea ce priveste dezvoltarea unui SUV mai mare decat X5, intitulat X7. Potrivit celor de la Wall Street Journal, BMW s-ar putea razgandi in privinta dezvoltarii modelului X7. Aparent, proiectul pentru dezvoltarea unui SUV de dimensiuni mai mari decat actualul X5 a fost oprit din pricina crizei financiare care a inceput in 2008, dar cererea pentru modele de dimensiuni mari de China i-ar putea face pe nemtii de la BMW sa dezvolte un asemenea model. Din pacate pentru cei de la BMW, piata din Statele Unite ale Americii, mare amatoare de SUV-uri mari, nu s-a redresat inca dupa problemele economice intampinate in 2008. Sunt sanse ca X7 sa reprezinte o versiune modificata a lui X5 pentru a satisface nevoile de spatiu ale chinezilor, dar nu exista informatii clare in acest sens pentru moment. Procatorul german are un parteneriat de tip joint-venture cu cei de la FAW, alaturi de care realizeaza modele precum Seria 5 cu ampatament marit si alte variatiuni pe aceeasi tema. Din moment ce au creat o versiune cu ampatament marit a lui Seria 5 F10, care are o platforma dezvoltata recent, nu ar fi o problma din punctul de vedere al costurilor pentru a realiza inca un model special pentru piata din China. Potrivit celor de la BMW, China este cea mai mare si cea mai profitabila piata pe care activeaza. Circa 50% din profiturile operationale ale BMW provin din China - spun cei de la Bernstein Research, in timp ce nemtii spun ca valoarea reala are doua cifre dar este mult mai mica. Din pacate, informatia privind lansarea lui X7 nu a primit inca nicio reactie din partea celor de la BMW.

Cererea pentru vehicule de dimensiuni mari de pe piata din China i-ar putea face pe cei de la BMW sa se razgandeasca in ceea ce priveste dezvoltarea unui SUV mai mare decat X5, intitulat X7.

Potrivit celor de la Wall Street Journal, BMW s-ar putea razgandi in privinta dezvoltarii modelului X7. Aparent, proiectul pentru dezvoltarea unui SUV de dimensiuni mai mari decat actualul X5 a fost oprit din pricina crizei financiare care a inceput in 2008, dar cererea pentru modele de dimensiuni mari de China i-ar putea face pe nemtii de la BMW sa dezvolte un asemenea model.

Din pacate pentru cei de la BMW, piata din Statele Unite ale Americii, mare amatoare de SUV-uri mari, nu s-a redresat inca dupa problemele economice intampinate in 2008.

Sunt sanse ca X7 sa reprezinte o versiune modificata a lui X5 pentru a satisface nevoile de spatiu ale chinezilor, dar nu exista informatii clare in acest sens pentru moment. Procatorul german are un parteneriat de tip joint-venture cu cei de la FAW, alaturi de care realizeaza modele precum Seria 5 cu ampatament marit si alte variatiuni pe aceeasi tema.

Din moment ce au creat o versiune cu ampatament marit a lui Seria 5 F10, care are o platforma dezvoltata recent, nu ar fi o problma din punctul de vedere al costurilor pentru a realiza inca un model special pentru piata din China.

Potrivit celor de la BMW, China este cea mai mare si cea mai profitabila piata pe care activeaza. Circa 50% din profiturile operationale ale BMW provin din China – spun cei de la Bernstein Research, in timp ce nemtii spun ca valoarea reala are doua cifre dar este mult mai mica. Din pacate, informatia privind lansarea lui X7 nu a primit inca nicio reactie din partea celor de la BMW.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...