Noutati :

Biserica, alaturi de copii si tineri. Calculatoare in dar pentru elevi cu rezultate deosebite, la Parohia Iosefin din Timisoara

21 iunie, 2021 - 03:50 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Bucurie si emotie pentru 10 elevi din Timisoara, care invata bine si, in mare parte sunt bursieri, dar care provin din familii modeste.

La finalul anului scolar, ei au primit in dar mai multe calculatoare, prin Fundatia „Observa si Ajuta”, in parteneriat cu Fundatia Preot Ioan Olariu a Bisericii Iosefin.

„Elevii care au beneficiat de acest dar important au rezultate foarte bune la invatatura si conduita morala pilduitoare si frecventeaza in mod regulat Sfanta Biserica, insa provin din familii cu multi copii, vulnerabile din punct de vedere social.

Elevii si parintii lor, dar si credinciosii prezenti au trait momente de emotie si bucurie si au apreciat aceasta importanta si folositoare donatie. Prin asemenea acte de caritate ,Biserica isi implineste misiunea de a-i ajuta pe cei nevoiasisși de a veghea la formarea copiilor si a tinerilor, aflati uneori in situatia de a abandona scoala”, transmit reprezentantii Parohiei Ortodoxe Iosefin.

Calculatoarele au fost inmanate elevilor de catre Andreas Hilbel din Schwoerstadt ( Germania), Alina Saroudis din București, preotul Ionel Popescu, președintele Fundației „Preot Ioan Olariu”, împreună cu Dl. Ștefan Dună, președinte executiv și Rodica Popescu, director executiv.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...