Birourile ultramoderne ale UBC 2 din Ansamblul Openville din Timisoara au noi chiriasi

TIMISOARA. Prima cladire de birouri din ansamblul Openville Timisoara, inaugurata in luna ianuarie, a atras ca un magnet chiriasi de top. Imobilul de 18.000 mp, cu dotari de clasa A, a fost finalizat si inchiriat integral intr-un an de zile.

In virtutea parteneriatului de succes, inceput in urma cu mai multi ani in Iasi, cu grupul de companii IULIUS, precum si datorita accesului la o gama completa de servicii si beneficii pe care il ofera locatia in proiectul multifunctional Openville si Iulius Mall, Centrul de Inovatie Tehnologica Ness din Timisoara a ales pentru sediul sau cladirea UBC 2.
Compania a preluat 2.800 mp din cladirea United Business Center 2 si urmareste cresterea de pana la cateva sute de angajati in urmatorii ani, axata fiind pe ingineri straluciti pe segmentele Automotive, Internet of Things, Big Data, sisteme integrate, dezvoltare web, mobile si Cloud, invatare automata si altele.
Asadar, in birourile primei cladiri ultra moderne ridicata in Ansamblul Openville de la Timisoara se vor proiecta si dezvolta platforme digitale si solutii software care ajuta organizatiile sa isi atraga clienti, sa isi diferentieze brandurile si sa isi stimuleze cresterea veniturilor.

Va reamintim, cladirea UBC 2 are cai de acces directe spre Iulius Mall, angajatii avand la dispozitie peste 35 de locatii in food court, restaurante, cafenele, magazine, cinema multiplex, centru de fitness, o varietate de servicii, optiuni de leisure si locuri de parcare.

Prin programul Card Partener, acestia beneficiaza exclusiv de promotii, la aproximativ 80 de locatii din mall: pana la 25% discount la magazinele de vestimentatie, incaltaminte si accesorii; pana la 20% la cafenele si restaurante; pana la 15% in food court; pana la 20% la servicii de curatatorie, spalatorie auto, coafor, turism si entertainment.

Pana acum, in UBC 2 s-au mutat deja cateva sute de persoane.

In paralel, se lucreaza la cea de-a doua cladire office, cu o suprafata de 13.000 mp, care va fi finalizata in luna iunie.
Compania IULIUS va demara, in primavara, lucrarile de constructie la trei noi cladiri de birouri, cu o suprafata totala de 73.000 mp. Acestea vor fi finalizate intr-un termen cuprins intre 12 si 18 luni.

In total, ansamblul Openville Timisoara va include sapte cladiri de birouri, cu o suprafata de peste 130.000 mp.

Tot in acest an, vor fi demarate lucrarile de extindere a Iulius Mall Timisoara cu o suprafata de 60.000 mp de retail, ajungandu-se la un total de 131.000 mp inchiriabili. Pe acest segment, Openville va include 430 de magazine, restaurante si cafenele tematice, cinema multiplex, o zona de fresh market, cel mai mare loc de joaca si alte optiuni pentru petrecerea timpului liber.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...