Bill Clinton va juca in comedia „The Hangover 2”

Fostul presedinte american Bill Clinton va putea fi vazut pe marile ecrane in 2011, in comedia "The Hangover 2", potrivit unei surse citate de people.com. Bill Clinton va avea o aparitie episodica, jucandu-si propriul rol in aceasta comedie care se filmeaza in Thailanda. Scena in care apare fostul presedinte american a fost turnata sambata, la Bangkok. Clinton s-a aflat in capitala Thailandei pentru a participa la o reuniune unde a sustinut un discurs despre energiile regenerabile. Fanii filmului "Marea mahmureala/ The Hangover" isi amintesc cu siguranta prestatia plina de umor a fostului campion mondial la box Mike Tyson in aceasta comedie, lansata pe marile ecrane in 2009 si care s-a bucurat de un imens succes de casa. in continuarea acestui film ar fi trebuit sa apara si Mel Gibson, insa rolul sau a fost in cele din urma atribuit actorului Liam Neeson. "The Hangover 2" ii va aduce din nou impreuna pe marile ecrane pe Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms si Justin Bartha , care au interpretat in filmul din 2009 rolurile a patru prieteni plecati intr-o calatorie plina de peripetii la Las Vegas, pentru a organiza o petrecere a burlacilor. in continuarea acestei comedii, care a avut un imens succes de casa - incasari de 467,4 milioane de dolari pe plan mondial -, actiunea se va petrece la Bangkok. Todd Phillips va asigura si de aceasta data regia filmului. Pelicula "The Hangover 2" va fi lansata pe marile ecrane pe 26 mai 2011.

Fostul presedinte american Bill Clinton va putea fi vazut pe marile ecrane in 2011, in comedia „The Hangover 2”, potrivit unei surse citate de people.com.

Bill Clinton va avea o aparitie episodica, jucandu-si propriul rol in aceasta comedie care se filmeaza in Thailanda. Scena in care apare fostul presedinte american a fost turnata sambata, la Bangkok.

Clinton s-a aflat in capitala Thailandei pentru a participa la o reuniune unde a sustinut un discurs despre energiile regenerabile.

Fanii filmului „Marea mahmureala/ The Hangover” isi amintesc cu siguranta prestatia plina de umor a fostului campion mondial la box Mike Tyson in aceasta comedie, lansata pe marile ecrane in 2009 si care s-a bucurat de un imens succes de casa. in continuarea acestui film ar fi trebuit sa apara si Mel Gibson, insa rolul sau a fost in cele din urma atribuit actorului Liam Neeson.

„The Hangover 2” ii va aduce din nou impreuna pe marile ecrane pe Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms si Justin Bartha , care au interpretat in filmul din 2009 rolurile a patru prieteni plecati intr-o calatorie plina de peripetii la Las Vegas, pentru a organiza o petrecere a burlacilor. in continuarea acestei comedii, care a avut un imens succes de casa – incasari de 467,4 milioane de dolari pe plan mondial -, actiunea se va petrece la Bangkok. Todd Phillips va asigura si de aceasta data regia filmului.

Pelicula „The Hangover 2” va fi lansata pe marile ecrane pe 26 mai 2011.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.