Noutati :

Bilantul nesimtirii. Amenzi de aproape 5.000 de euro in doar o saptamana pentru cei care au aruncat gunoaie pe strada, la Timisoara

20 ianuarie, 2020 - 10:59 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EVENIMENT
3

TIMISOARA. Nu mai putin de 24.000 de lei au de platit 7 oameni care si au aruncat gunoaiele pe strada, la Timisoara.

Doi dintre acestia au de platit cate 6 mii de lei, in timp ce restul au de scos din buzunare cate 3.000 de lei. Cei mai multi dintre nesimtiti au fost prinsi in zona intersectiei dintre Mihai Viteazu cu Madgearu, Intrarea Castanilor cu Harniciei, strazile Corbului si Liviu Rebreanu.

Politistii atrag atentia ca vor continua sa ii amendeze pe cei prinsi ca arunca gunoaie pe strada, iar sanctiunile pot ajunge si la 7.500 de lei.

”Politistii locali actioneaza zilnic in teren pentru depistarea celor care nu respecta legislatia in domeniu pentru a contribui astfel la mentinerea unui oras curat si civilizat. Conform Legii 211/2011 modificata prin Legea 188/2019, sanctiunile pentru cei care abandoneaza deseuri pe domeniul public sunt intre 3000 si 6000 de lei, cu dispunerea ridicarii acestora, iar in cazul in care contravenientul nu respecta masura complementara de a igieniza locatia in termenul stabilit si de a preda deseurile catre un operator specializat, acesta poate fi sanctionat cu amenda de la 7500 la 15.000 lei, conform OUG 195/2005 privind protectia mediului”, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Politistii locali sa ajunga si pe Liviu Rebreanu…colt cu Ranetti…langa parcarea de la Market ( Carrefour)…exact ca in pozele din articol …langa containerele de sticla , plin de gunoaie menajere, plastice, etc , etc. Oameni ordinari !!!! merita amendati, sa-i usture !!

  2. Nu credeti propaganda asta ieftina. 5000 de euro scrisi pe hartii nu inseamna nimic. Scrie Bianca cati au fost incasati. Abia ala e articol corect.

  3. OPRITI oltenizarea Timisoarei pana nu se schimba denumirea acestui oras in Oltenisoara, acesti emigranti care doresc alungarea civilizatiei si impunerea tiganiei aici, ei sunt cancerul societatii!