Opinia Timisoarei

Biciclist lovit si injurat ca la usa cortului de un sofer RATT, de fata cu calatorii, la Timisoara. Incredibil cum a reactionat soferul!

TIMISOARA. Situatie incredibila la Timisoara! Un sofer RATT a demonstrat ca bunul simt nu prea se incadreaza in fisa postului pentru un conducator auto al regiei. L-a facut cu ou si cu otet pe un tanar biciclist care pedala linistit spre mall, pe Bulevardul Antenei.

S-a intamplat marti seara, in jurul orei 19.00. Biciclistul, cititor opiniatimisoarei.ro, povesteste ca mergea spre cartierul Lipovei, cand, la un moment dat, a fost lovit la mana stanga de autobuzul care mergea in aceeasi directie. Totul s-a petrecut pe Bulevardul Antenei, imediat dupa viaductul de cale ferata de la Popa Sapca. In zona nu sunt piste de biciclete amenajate.

„Eram in dreptul parcarii de la Praktiker cand autobuzul m-a lovit. M-a izbit in mana stanga, aveam mana pe ghidon. Nu am auzit absolut nimic, doar am simtit lovitura. Nu stiu de cat timp statea in spatele meu si s-a bagat in depasire. Locul este foarte ingust acolo. Am sarit in partea dreapta si am franat destul de tare, am pus piciorul jos si m-am sprijinit sa nu cad. El a oprit, ma asteptam sa ma intrebe daca am ceva, dar el, foarte nervos, a inceput sa ma injure, nu ma scotea din cretin, m-a injurat si mi-a spus ca de ce nu m-am bagat in dreapta, ca am o groaza de spatiu, sa-l las sa ma depaseasca”, povesteste tanarul pentru opiniatimisoarei.ro.

„Ba, cretinule, da-te dracu’ de prost, aveai ditamai spatiu’ in dreapta sa te bagi! Stai sa vezi ce-ti fac, daca l-am lovit pe asta de pe stanga! Atunci ai incurcat-o!”, i-ar fi spus soferul biciclistului. Calatorii au fost martori ai scandalului.

Tanarul sustine ca nu a fost scos din prost si cretin, dar soferul nu s-a sinchisit sa il intrebe daca se simte bine, daca a patit ceva. Biciclistul, care a decis sa ramana anonim, a chemat Politia. Oamenii legii n-au avut insa ce sa-i faca soferului RATT.

„Politia nu putea sa-i dea mai mult de un avertisment, fiindca, au spus ei, nu am avut leziuni si nici bicicleta avariata. I-am luat si numarul, avea TM15GNL, conducea un M45”, ne-a mai spus acesta.

Reprezentantii RATT au refuzat sa comenteze incidentul.

Exit mobile version