Bianca Gavrilita pleaca de la Timisoara la Bilbao, consul general

TIMISOARA. Guvernul Romaniei a aprobat, joi, in sedinta, mai multe numiri in functia de consul general, sef de oficiu consular de cariera cu rang de consulat general.

CITESTE SI: Au fost publicate rezultatele la Evaluarea Nationala. O singura medie de 10 curat la Timisoara 

Potrivit MAE, noile numiri in functia de consul general au fost facute luandu-se in considerare criterii specifice acestor posturi, astfel incat reprezentarea Romaniei in afara granitelor tarii sa fie asigurata la un standard adecvat.

La Consulatul General al Romaniei la Bilbao (Spania) a fost numita timisoreanca Bianca-Miruna Gavrilita.

Timisoreanca Bianca-Miruna Gavrilita are 48 de ani si este medic de profesie. In perioada 2004 – 2009 a fost medic specialist obstetrica-ginecologie la Spitalul Odobescu, iar in perioada 2010 – 2012 a lucrat la un spital privat. In perioada 2013 – 2014 a fost Șef sectie Obstetrica-ginecologie la Spitalul Orasenesc Deta, apoi a fost numita manager general la Spitalul de Psihiatrie Jebel.

In legislatura 2012 – 2016 a fost consilier judetean, iar in 2016-2020 a fost deputat PSD de Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Având în vedere că etalonul de competență în PSD este Ciolacu nu are rost să ne surprindă astfel de numiri. Probabil se vizează o pensie specială și în acest caz, asta pe lângă sinecură.

  2. competenta in ale diplomatiei…cat china. bravoa romania, bravo psd-pnl…
    viitor de aur tara noastra are..o pizdaritza „diplomata” de cariera.

    • Vezi ca ne’a sters comentariul/replica initiale, in schimb au uitat sa le opreasca la ala cu elghebeteu, cum bine semnaleaza un „votant” acolo.

  3. medic ginecolog+manager Spital Jebel pacienti veseli=CONSUL