Bianca Dragusanu, un nou scandal. Cei de la Antene au probleme serioase din cauza ei

Imaginea Biancai duce la tabloidizarea programelor TV, asa incat o emisiune prezentata de ea nu poate fi deloc pe gustul membrilor CNA. Acestia au respins cel mai nou proiect al celor de la Antene, tocmai din cauza tabloidizarii programelor.

CNA a respins solicitarea de transformare a Antenei 2 in Antena Star.

Cristian Ionescu, managerul echipei care coordoneaza proiectul de televiziune Antena Stars, a incercat sa-i convinga pe membrii CNA ca „Bianca Dragusanu a reusit in viata. A pornit de la o fata de conditie modesta, asa cum sunt cele mai multe tinere din tara asta, si care si-a gasit drumul ei in viata, si-a deschis un business in moda, incepe o cariera in televiziune”, relateaza Mediafax.

Vedeta ar fi urmat sa prezinte reality show-ul „Academia Biancai”, la noul post de televiziune.

Monica Gubernat, membru CNA, a replicat ca, din punctul sau de vedere, Bianca Dragusanu nu are o poveste model, care poate fi data ca exemplu unor tinere.

„Ea nu-si aroga dreptul de a preda lectii. Doamna Dragusanu va fi prezentatoarea emisiunii”, i-a raspus Cristian Ionescu.

Un alt membru al CNA, Narcisa Iorga, a spus ca, din punctul sau de vedere, Antena Stars va fi o televiziune taboidizata 100%. „Faptul ca dumneavoastra va ocupati de acest post, care sunteti producator si la ‘Acces direct’ si la ‘Un show pacatos’, nu face decat sa-mi confirme ca acest Antena Stars va fi un post cu 24 de ore de ‘Acces direct’ si ‘Un show pacatos’ (…) Nu voi sustine niciodata tabloidizarea unui post de televiziune, asa cum o propuneti dumneavoastra”, a spus Iorga.

Cat despre al doilea reality show care ar fi urmat sa fie „piesa de rezistenta” al Antena Star, denumit „Asistentele”, Ionescu a explicat ca va fi vorba despre „o productie care va intra in viata asistentelor TV Loredana Chivu si Ana Maria Mocanu, care sunt asistentele programului „Un show pacatos” (de la Antena 1, n.r.) „.

Intrebat de membrul CNA Monica Gubernat cum garanteaza respectarea legislatiei audiovizualului privind protectia minorilor, Cristian Ionescu a spus ca show-ul „Asistentele”, care ar putea pune astfel de probleme, este programat dupa 23.30.

Citeste mai mult AICI

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...