Noutati :

Bianca Dragusanu ataca Antena 1 si Kanal D. Ce masura extrema a luat sotia lui Victor Slav

7 noiembrie, 2013 - 08:19 PM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0

Bianca Dragusanu a reclamat la Consiliul National al Audiovizualului posturile Antena 1 si Kanal D, precizand ca acestea i-au incalcat dreptul la propria imagine, viata privata, onoare si reputatie.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) are pe ordinea de zi a sedintei de joi mai multe emisiuni difuzate de Antena 1 si Kanal D in perioada 2 – 15 octombrie. in urma difuzarii acestor emisiuni, CNA a primit mai multe reclamatii de la vedeta de televiziune Bianca Dragusanu.

De exemplu, Bianca Dragusanu s-a plans la CNA cu privire la emisiunea „Acces Direct” difuzata in 10 octombrie pe Antena 1.

„In cadrul emisiunii, mai multor persoane neautorizate li s-a permis sa imi aduca injurii si insulte, au lansat acuzatii nefondate si au pus sub semnul intrebarii integritatea mea umana”, spune Bianca Dragusanu in sesizarea transmisa CNA. Ea a precizat ca in emisiune au fost folosite cuvinte injurioase la adresa sa, precum „panarama”. „Aceste cuvinte au fost folosite pe post la o ora la care se uita si copiii la televizior. Toate aceste injurii si calomnii imi afecteaza viata de familie”, a mai spus Bianca Dragusanu in sesizare.

„Prin urmare solicit membrilor CNA sanctionarea aspra a postului de televiziune Antena 1 si a emisiunii «Acces direct». Consider ca un astfel de limbaj nu ar trebui sa existe la televizor, indiferent de emisiune sau subiect”, mai spune Bianca Dragusanu.

Ea face referire si la alte editii ale emisiunii „Acces Direct” in care i-au fost incalcate „drepturile si libertatile fundamentale, viata privata, onoarea, reputatia si dreptul la propria imagine”.

De asemenea, Bianca Dragusanu a reclamat la CNA mai multe editii ale emisiunii „Wow Biz” de la Kanal D.

Potrivit Biancai Dragusanu, in emisiunea „Wow Biz” din 9 octombre au fost invitate persoane care „au pretins intr-un mod mincinos” ca sunt apropiatii ei. „Mi-au adus injurii si au folosit un limbaj calomnios si jignitor, chiar brutal. Mai exact, au folosit insulte, amenintari, cuvinte si expresii degradante sau umilitare la adresa mea. De asemenea, au lansat calomnii si ipoteze mincinoase despre viata mea privata, care imi dauneaza integritatea sociala, imaginea, profesia, viata de familie”, a mai spus Bianca Dragusanu.

Ea face referire si la alte editii ale emisiunii „Wow Biz” de la Kanal D, in care i-au fost incalcate „drepturile si libertatile fundamentale, viata privata, onoarea si reputatia, precum si dreptul la propria imagine”.

De asemenea, Bianca Dragusanu a cerut CNA „sa sanctioneze corespunzator” Kanal D si emisiunea „Wow Biz”.

Pe de alta parte, in prima parte a sedintei CNA de joi, Laura Georgescu, presedintele Consiliului, a spus ca Bianca Dragusanu a transmis joi dimineata un document prin care a anuntat ca doreste sa isi retraga „toate plangerile depuse la CNA referitoare la emisiunile postului Antena 1”, in care s-au facut referire la persoana sa si la viata sa privata. Bianca Dragusanu nu a facut referire si la plangerile referitoare la Kanal D.

Monica Gubernat, un alt membru al CNA, a spus insa ca angajatii CNA au muncit degeaba din cauza reclamatiilor Biancai Dragusanu. „Sunt 50 de pagini de rapoarte, punem oamenii la munca degeaba? (…) Ne judecam de-a hartiile, o data plangem, o data ne retragem plangerile”, a spus Gubernat.

Insa, Narcisa Iorga, membru al CNA, a spus ca se autosesizeaza ea in cazul emisiunilor respective de la Antena 1 si Kanal D, chiar daca Bianca Dragusanu si-a retras plangerile referitoare la Antena 1.

Iorga a mai spus ca a constatat ca in respectivele emisiuni au existat incalcari ale legislatiei audiovizualului, care de obicei sunt sanctionate de CNA. „Nu putem sterege cu buretele, chiar daca aceste doua posturi sunt protejate de CNA. Trebuie analizate constatarile. Pot sa mi le asum eu ca fiind autosesizare, chiar daca doamna Bianca Dragusanu si-a retras plangerile (in privinta Antena 1, n.r.)”, a mai spus Narcisa Iorga. Iorga nu i-a nominalizat pe membrii CNA care ar proteja televiziunile Antena 1 si Kanal D.

Laura Georgescu, presedintele CNA, a spus ca scopul informarii privind retragerea de catre Bianca Dragusanu a plangerilor referitoare la Antena 1 nu era acela ca emisiunile respective sa nu mai fie analizate de catre CNA si nici de a fi protejate cele doua televiziuni.

La randul sau, membrul CNA Radu Calin Cristea a spus ca el se simte lezat de astfel de afirmatii referitoare la „protejarea” unor radiodifuzori. De asemenea, Radu Calin Cristea i-a cerut presedintelui CNA, Laura Georgescu, sa ia pozitie cu privire la astfel de afirmatii facute in cadrul Consiliului. „Ma simt lezat ca institutie sa aflu ca cineva protejeaza niste radiodifuzori”, a spus Radu Calin Cristea.

Pe de alta parte, in cea de-a doua parte a sedintei CNA de joi, membrii Consiliului au fost informati ca Bianca Dragusanu i-a contactat pe reprezentantii CNA cerand amanarea discutarii subiectului pentru sedinta de martea viitoare, la care doreste sa participe si ea si avocatul sau.

Membrii CNA au acceptat solicitarea Biancai Dragusanu si au amanat discutarea subiectului pentru data de 12 noiembrie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...