Noutati :

Betele de Mos Nicolae vor umple strazile din Timisoara. Vezi unde se vor vinde in acest an!

20 noiembrie, 2012 - 02:18 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Betisoarele de Mos Nicolae, felicitarile si vascul vor putea fi vandute si in acest an, in Timisoara. Comerciantii vor avea la dispozitie mai multe locuri pentru a-si expune marfa de sarbatoare. Inscrierile se vor face la Primarie pana in 28 noiembrie.

Timisorenii vor putea cumpara in perioada 3-6 decembrie, felicitari, vasc si bete de Mos Nicolae, primaria punand la dispozitia comerciantilor mai multe locatii. Este vorba despre Platoul de la Ceasul Floral – B-dul Proclamatia de la Timisoara, Piata Libertatii, str. Marasesti, Platoul din fata Parcului Copiilor, Platoul din Piata A. Mocioni, B-dul Regele Carol I, Piata N. Balcescu, Platoul din zona Dambovita, Calea Sagului, Platoul din fata Pietei Doina, Calea Martirilor colt cu str. Naturii, Piata Zona Soarelui, Calea Buziasului, Zona Spitalului Judetean, str. Daliei, str. Simion Barnutiu, Piata Traian, Calea Sever Bocu, Calea Aradului, Calea Torontalului, str. Circumvalatiuni, Zona Piata Dacia, str. Gen. I Dragalina.

Comerciantii vor plati taxa de autorizare de 69 de lei, taxa de aviz de 6 lei si o a treia taxa, de ocupare a domeniului public de 2 lei, respectiv 3 lei pe metrul patrat, in functie de apropierea de centru.

Comerciantii  trebuie sa stie ca se va interzice amplasarea de corturi sau de alte constructii provizorii, cu exceptia umbrelelor fara reclama publicitaraInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...