Noutati :

Betele de Mos Nicolae umplu Timisoara. De unde le poti cumpara

17 noiembrie, 2017 - 10:41 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Timisorenii vor avea la dispozitie aproape o saptamana sa isi cumpere traditionalele betisoare de Mos Nicolae. Acestea practic vor impanzi orasul si vor putea fi cumparate din nu mai putin de 23 de zone.

CITESTE SI: La olteni e o tentatie spre smecherie, dar legea trebuie sa fie egala pentru toti la Timisoara, indiferent ca esti din MH, din GJ sau din TM. Asa creste orasul. Cine sustine asta 

Incepand de luni, 20 noiembrie 2014, Primaria Municipiului Timisoara inregistreaza cererile pentru aprobarea comercializarii traditionalelor bete de Sfantul Nicolae.

Cererile se primesc pana in data de 23 noiembrie si pot fi depuse la camera 12 din Primaria Timisoara actele necesare fiind: cerere tip obtinuta de la ghiseul 8 sau 9, camera 12 si copie a buletinului de identitate/cartii de identitate sau copie act firma (copie Certificat Unic de inregistrare).

Vanzarea betelor de Sfantul Nicolae, felicitarilor, vascului si a miniaturilor reprezentative se va face in perioada 1-6 decembrie 2017.
Iata si cele 23 de locatii din care pot fi cumparate betele:

Ceas Floral- bulevardul Proclamatia de la Timisoara-platou
strada Marasesti
Parcul Copiilor (bd. Revolutiei 1989-platou)
Piata A.Mocioni-platou
bulevardul Regele Carol I (de la str.I.Vacarescu pana la str.Gen.I.Dragalina)
Piata Nicolae Balcescu
Dambovita- platou
Calea Sagului colt cu str.A.Ipatescu (maximum 20 amplasamente)
Calea Sagului colt cu str.L.Rebreanu
in fata Pietei Doina-platou
Calea Martirilor colt cu str.Naturii (maximum 20 amplasamente)
Piata zona Soarelui
Calea Buziasului – platou
zona Spitalului Judetean ( str.Aries)
str.Daliei(intre str.Al Vaida Voievod si L.Catargiu) maximum 50 amplasamente
str.S.Barnutiu- Calea Dorobantilor (zona Modern)
Piata Traian
Calea Sever Bocu -str.Sf. Ap.Petru si Pavel
Calea Aradului- str.Liege
C.Torontalului -platou
str.Circumvalatiunii platou
zona Piata Dacia
str.Gen.Dragalina- bd. Garii.

Achitarea taxei de autorizare(69 de lei), a imprimatului(6 lei) si cea de ocupare a domeniului public(3 lei/mp/zi in zona centrala si 2lei/mp/zi in celelalte zone) se va face in momentul inregistrarii cererilor, fara posibilitatea de restituire a acestora. Se acorda o singura locatie pentru fiecare solicitant, pe o suprafata de 2 mp.

Fiecare comerciant va trebui sa aiba la el avizul pentru a vinde produse traditionale de Mos Nicolae de la Biroul Autorizare Activitati Comerciale, dovada achitarii taxei de ocupare a domeniului public, in original, documentul de identitate al vanzatorului care sa coincida cu identitatea persoanei mentionate in aviz.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...