Noutati :

Berzele, ursii, liliecii si cimitirele sunt principalii ‘vinovati’ pentru lipsa de autostrazi in Romania!

9 aprilie, 2014 - 11:21 AM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Ministrul Transporturilor, Dan Sova a trecut in revista „aventurile administrative” cu care se confrunta Compania de Drumuri atunci cand se apuca de realizarea unei autostrazi in Romania.

CNADNR beneficiaza de resurse bugetare reduse fata de necesar si se confrunta cu o serie de „aventuri administrative” in constructia de autostrazi, afirma ministrul Transporturilor, Dan Sova, aratand ca, in aceste conditii, inaugurarile sunt aproape echivalente cu o victorie pe un front de lupta.

„Doamna directoare Renata Bendeac o sa va arate un studiu de caz despre ce inseamna sa realizezi un tronson de autostrada cand te intalnesti cu cuibul de barza, cu pestera cu lilieci, cand trebuie sa treaca ursii, cand un ministru semneaza din greseala Natura 2000 peste un tronson de autostrada gata licitat si toate problemele. Poate le prezentati si cum ne-am intalnit cu un cimitir ilegal pe tronsonul de autostrada. Toate sunt aventuri administrative care nu sunt foarte placute, sunt comice cand le prezinti retrospectiv, dupa ce le-ai rezolvat”, a declarat ministrul Transporturilor.

Sova a dorit sa sublinieze meritele angajatilor de la CNADNR in privinta absorbtiei fondurilor europene, aratand ca actuala echipa de management, desi este formata din vechii angajati, a fost capabila de performanta atunci cand i s-a cerut acest lucru, iar realizarile vor fi si mai bune in urmatorii ani, daca nu vor exista presiuni politice.

Ministrul Transporturilor a afirmat ca Romania va avea o retea de 2.440 de kilometri de autostrada in anul 2020 si a prezentat resursele financiare care vor fi utilizate in acest scop, tronsoanele vizate si calendarul proiectelor in intervalul 2014 – 2015.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...