Berlusconi, implicat intr-un nou scandal sexual

Un model marocan in varsta de 18 ani a declarat ca a facut sex cu premierul italian Silvio Berlusconi pe vremea cand era minora, iar acesta i-a oferit in schimb o suma de bani. Fata, despre care politia spune ca o cheama Ruby, e o imigranta ilegal si pretinde ca a facut sex cu premierul de 74 de ani, la vila acestuia din Arcore, conform The Telegraph. Povestea tinerei marocane a ajuns la politie dupa ce aceasta a fost oprita de politie, care a descoperit ca nu are permis de sedere in Italia. Ea a incercat sa scape de autoritati spunandu-le ca il cunoaste pe seful guvernului si a ajuns chiar sa povesteasca despre pretinsa aventura. Procurorii inca investigheaza cazul, dat fiind ca Ruby a facut o serie de afirmatii contradictorii. Trustul de presa al lui Berlusconi si membrii partidului sau au acuzat insa faptul ca "pe masura ce ne apropiem de alegeri, apar o serie de D'Addario", aluzie la o prostituata care a povestit presei ca si ea a facut sex pe bani cu seful cabinetului de ministri. Povestea modelului marocan vine intr-un moment foarte prost pentru Berlusconi, aflat in scadere in sondaje din cauza relatarilor despre aventurile sale si din cauza faptului ca incearca sa treaca un pachet de legi care i-ar asigura imunitate in numeroasele sale dosare de coruptie.

Un model marocan in varsta de 18 ani a declarat ca a facut sex cu premierul italian Silvio Berlusconi pe vremea cand era minora, iar acesta i-a oferit in schimb o suma de bani.

Fata, despre care politia spune ca o cheama Ruby, e o imigranta ilegal si pretinde ca a facut sex cu premierul de 74 de ani, la vila acestuia din Arcore, conform The Telegraph.

Povestea tinerei marocane a ajuns la politie dupa ce aceasta a fost oprita de politie, care a descoperit ca nu are permis de sedere in Italia. Ea a incercat sa scape de autoritati spunandu-le ca il cunoaste pe seful guvernului si a ajuns chiar sa povesteasca despre pretinsa aventura. Procurorii inca investigheaza cazul, dat fiind ca Ruby a facut o serie de afirmatii contradictorii.

Trustul de presa al lui Berlusconi si membrii partidului sau au acuzat insa faptul ca „pe masura ce ne apropiem de alegeri, apar o serie de D’Addario”, aluzie la o prostituata care a povestit presei ca si ea a facut sex pe bani cu seful cabinetului de ministri.

Povestea modelului marocan vine intr-un moment foarte prost pentru Berlusconi, aflat in scadere in sondaje din cauza relatarilor despre aventurile sale si din cauza faptului ca incearca sa treaca un pachet de legi care i-ar asigura imunitate in numeroasele sale dosare de coruptie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...