Bella Santiago, Cargo, cunoscuti DJ si foc de artificii in noaptea de Revelion, la Timisoara. Programul de Anul Nou, in Piata Operei si Piata Libertatii

TIMISOARA. Concertele din noaptea de Revelion, organizate de Casa de Cultura a Municipiului Timisoara vor insemna spectacole oferite de artisti precum Bela Santiago si Cargo, dar si DJ care vor pune muzica la platane. La miezul noptii, a fost organizat si un foc de artificii, iar cei care vor sa isi petreaca noaptea dintre ani in centrul orasului se vor putea bucura de concerte si dupa trecerea in Noul An.

CITESTE SI: Festivalul Luminilor la Timisoara. Spectacol grandios la trecerea in anul Capitalei Culturale a Europei. Se va opri traficul rutier pe sub Bastion. Vezi programul pe zile!

Spectacolele vor avea loc atat in Piata Operei, cat si in Piata Libertatii.

Programul intocmit de Primarie pentru noaptea de Anul Nou in centrul Timisoarei este urmatorul:

Piata Victoriei:

20:30-22:30 – WARM-UP cu DJ ZOLEEVEE
22:30 – BELLA SANTIAGO BAND
23:30 – ZOLI TOTH & ORCHESTRA LIRA
00:00 – ARTIFICII
00:15 – CARGO

Piata Libertatii:

20:30-22:30 – WARM-UP cu DJ K-LU
00:15 – AFTER-PARTY
               DJ SAVA și ADRIANA ONCI

Bella Santiago s-a nascut in Filipine si s-a inceut cariera artistica in strainatate, unde a participat la mai multe show-uri si emisiuni, in Asia. In Romania a devenit cunoscuta in 2018, cand a castigat un concus de talente, urmand apoi o serie de aparitii in emisiuni TV. In 2022 artista a infiintat Bella Santiago Band, formatie din care fac parte sase instrumentisti profesionisti si un backing vocal.

Zoli Toth este unul dintre cei mai respectati artisti romani, cu peste 1300 de aparitii scenice la activ, care depaseste mereu limitele si aduce continuu concepte noi de spectacol. Artistul timisorean este absolvent al Liceului de Muzica „Ion Vidu” si este unul dintre cei mai vocali ambasadori ai Timisoarei. De numele lui se leaga proiecte importante: formatia SISTEM, spectacolele „Dosarele Bach”, de la Teatrul Bulandra, „Better Together” sau Ansamblul de percutie „Young Beats” – Cantus Mundi. Pentru noaptea de Revelion, programul lui Zoli Toth este alcatuit din piese care sa reflecte cat mai bine trecerea in anul Capitalei Europene a Culturii. Peste 30 de instrumentisti vor fi alaturi de artist pe scena.

DJ Sava este producator, DJ si compozitor si a inceput sa mixeze in 1990. Incepand din 2009, DJ Sava colaboreaza cu interpreta de muzica dance-house Raluka, alaturi de care a imprimat mai multe discuri de succes.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. pensionari spune:

  Timisoara e in urma Aradului : anul trecut Bella Santiago a fost la revelion la un restaurant din Arad. Timisoara e cu un an in urma.

 2. Fundatia Caramida spune:

  „Aruncam” o caramida si catre Casa de Cultura a Municipiului Timisoara care trebuie sa se ” modernizeze” Sa renunte la vechile practici si la comenzile grupurilor de interese care au asuprit-o permanent . Este momentul sa -si faca o fundatie solida si cu prima noastra caramida sa construiasca o CASA a culturii pentru toti timisorenii. Constatam ca inca se practica servilismul si nepotismul ; poate ca acesta este motivul pentru care s-a infiintat inca un Centru de Cultura / numit centrul de proiecte,ca sa nu fie patat de vechea mostenire a Casei de Cultura ?Probabil si pentru ca banii publici care pleaca catre FABER si Asociatia Plai sa nu mai treaca pe aici ?

 3. Raluca spune:

  cine e bela sataniago?