Noutati :

BEC, date oficiale: 46,23% prezenta la vot pentru 99,97% din totalul sectiilor! Mai sunt 4 sectii de centralizat

30 iulie, 2012 - 02:11 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ELECTORAL
3

Biroul Electoral Central a dat publicitatii, luni, la ora 14:00, ultimele rezultate partiale oficiale de la referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu. Astfel, potrivit BEC, 46,23% din romanii inscrisi pe listele electorale s-au prezentat la vot duminica, pana la ora 23:00. Numarul voturilor valabil exprimate DA – 87,52%, NU – 11,15%. Voturi nule inregistrate – 1,32%.

Participarea la referendumul national din 29 iulie pentru demiterea presedintelui suspendat Traian Basescu a fost in proportie de 46,23%, a anuntat BEC, la ora 14:00, dupa centralizarea datelor din 99,97% din totalul sectiilor de votare. Asadar, au mai ramas de centralizat datele din 4 sectii din judetul Olt.

Numarul persoanelor inscrise in lista pentru referendum – 18.288.757. Numarul participantilor la referendum 8.455.336, reprezentand 46,23% din totalul persoanelor inscrise în lista.

Numarul voturilor valabile exprimate la raspunsul DA – 7.400.508, reprezentand 87,52%. Numarul voturilor valabile exprimate la raspunsul NU – 943.031, reprezentand 11,15%. Numarul voturilor NULE – 111.797, reprezentand 1,32%.

Datele cuprind si situatia prezentata de sectii de votare din strainatate.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. _________*___________revista ” floare albastra = blue ” :eu am afirmat in nord , public in medii politice si culturale , electronic si gutenberg ca votez { NU DEMITERII EXCELENTEI SALE PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU ! } prin NEPREZENTARE LA VOT ! il rog deci pe domnul iliescu sa inteleaga si sa recunosaca ca poporul roman a votat si ca votul acestuia trebuie respectat in intregime ___________chiar daca domnul victor ponta a suprapus pe apelul unic 112 campania ” suna la 112 si denunta mita si votul ilegal” in sensul de a -l ataca pe adversarul politic , chiar daca prefectura suceva a creat vineri un alt numar de telefon la care nu am mai sunat ___________am respectat si m-am incadrat in deciziile CURTII CONSTITUTIONALE pentru ca noi romanii sa putem sa traim intr-o ROMANIE LIBERA :::::::::::deci , in rezumat avem 53.xx la suta + 1x.xx la suta = 6x, xx la suta pro presedintele in exrcitiu = TRAIAN BASSCU ! : mihai grigore – poet , mesaj de mulumire catre cei care din viitorulROMANIEI LIBERE au gasit formula matemateca ideala pentru a scapa aceasta minunata tara de ocupatia comunista ! :::::YES WE KEN !:::::::::::SGUAR PHILADELPHIA , 30 IULIE 2012 , 14h30′ !________*_____________

  2. 8 milioane au votat ca basescu sa fie destituit…Basescule da-ti demisia fiindca eu de mic copil am invatzat ca CINE NU VOTEAZA! NU CONTEAZA!….pentru 8 milioane tu nu contezi! ai prostit lumea ca este un vot intre PDL si USL dar era vorba doar despre destituirea ta….Din pacate soarta romanilor cinstiti a fost trasata de prostime si maghiarime! Basescule da-ti demisia urgent fiindca poporul nu te vrea!
    P.S. rog CCR sa valideze refendumul! Nu se poate sa fie luati in seama cei care nu au votat fiindca din popor este o vorba CINE NU VOTEAZA! NU CONTEAZA ! totodata sa mers pe o lista de 18 milioane votanti expirata din anul 2000 in timp ce in romania mai exista maxim 16 milioane de votanti.
    PPS> PENTRU CA FLACARA DEMOSTRATIEI SA NU SES TINGA EXACT CA ASEARA CAND ITI ANUNTAI VICTORIA…BASESCULE TE RUGAM SA DEMISIONEZI

  3. ASA ESTE, CINE N-A VOTAT N-A CONTAT LA NUMARATOAREA VOTURILOR IN A SUSTINE LOVITURA DE STAT ORGANIZATA DE VOICULESCU. PROST ESTI TU ;CLASA MUNCITOARE: CU CEI SPALATI PE CREERE daca mai exista DE ANT.3,NU MAGHEARIMEA. ASTEA MAI AU DEMNITATE SI NU SE LASA PROSTITI DE `PLAGIATORUL`PONTA CARE TREBUIA DE MULT SA-SI DEA DEMISIIA FINDCA-I RUSINEA ROMANIEI IN EUROA SI NU NUMAI. CAT DESPRE BASESCU,A DOVEDIT A CATA OARA CA NU POATE FI SCHIMBAT CAND DORESC BOLSEVICII, CU TOATE CELE DOUA MIL. DE VOTURI FURATE LA REFERNDUM.