Beach Volleyball, spectacol stradal din Franta si expozitii de fotografie, intr-un singur loc: la Iulius Town Timisoara  

Timișoara: Un loc al diversității, unde imaginația nu cunoaște limite, iar generațiile se întâlnesc în cadrul evenimentelor dedicate tuturor, despre asta este Iulius Town. Weekend-ul acesta în Iulius Gardens vor avea loc meciuri demonstrative de volei pe plajă, un spectacol stradal susținut de artiști francezi și două expoziții de fotografie. Iulius Town este partener al Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023, astfel că o parte dintre evenimentele din cadrul proiectului sunt găzduite de proiectul mixed-use.

 Vino să îți susții echipa preferată de volei, la Beach Volleyball, care are loc în perioada 28 – 30 iulie 2023în Iulius TownVineride la ora 18.00, vor juca loturile feminine și masculine ale naționalei României, iar sâmbătă și duminicăde la aceeași oră, terenul se deschide pentru comunitatea locală. Duminică, în intervalul orar 12.00 – 14.00 și 18.00 – 21.00, copiii sunt așteptați cu un fileu de volei special pentru ei, dar și cu mingi de plajă. Mai multe detalii puteți afla accesând pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Micii iubitori de artă, și nu numai, sunt așteptați să descopere spectacolul stradal, pus în scenă de artiști francezi, „Les Dodos”. Un profesor și asistentul său călătoresc în jurul lumii alături de două păsări Dodo. Aceștia sunt în căutarea răspunsurilor în ceea ce te privește pe tine, spectatorul din public: cum râzi, care sunt obiceiurile tale, ce îți place să mănânci și multe altele. Evenimentul are loc duminică30 iuliede la ora 18:00 și de la 20:00, în Iulius Gardens.

De la arta stradală, efervescentă, sunteți așteptați să identificați frumusețea surprinsă în imagini. Până luni, la parterul clădirii de birouri United Business Center 3 vei putea admira expoziția Stereotip, care aduce în prim-plan povestea și drumul eroului și a eroinei care trăiește în tine. Autorii expoziției sunt Oscar Iustin și Alice Black.

În continuare în Atriumul Iulius Mall este expusă expoziția „Tezaur uman viu”, realizată de Asociația Photographica.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...