BC Timisoara l-a readus la echipa pe Milos Pesici si a renuntat la Zeljko Bojovic si Stojadin Markovic

Cel mai bun baschetbalist al echipei BC Timisoara in sezonul trecut, Milos Pesici s-a intors la Timisoara. Pesici, care a obtinut si cetatenia romana a semnat cu echipa timisoreana pentru 2 sezoane si a revenit de la U Mobitelco Cluj, club la care nu s-a acomodat. "Am niste probleme in familie si am nevoie sa fiu mai aproape de casa", a declarat Milos Pesic. In cele noua meciuri sustinute in Divizia A pentru formatia de pe Somes, Pesic a avut medii de 8.0 puncte, 2.4 recuperari, 1.8 pase decisive, 0.8 interceptii cu 2.1 posesii pierdute in 20.9 minute pe meci si un indice de 4.6 la eficienta. Pesici va fi pe teren sambata, in duelul cu CSU Atlassib Sibiu. Dupa aducerea lui Pesici conducerea clubului banatean a decis sa renunte la doi jucatori, Zeljko Bojovic si Stojadin Markovic, datorita rezultatelor nesatisfacatoare din meciurile actualului sezon.

Cel mai bun baschetbalist al echipei BC Timisoara in sezonul trecut, Milos Pesici s-a intors la Timisoara. Pesici, care a obtinut si cetatenia romana a semnat cu echipa timisoreana pentru 2 sezoane si a revenit de la U Mobitelco Cluj, club la care nu s-a acomodat. „Am niste probleme in familie si am nevoie sa fiu mai aproape de casa”, a declarat Milos Pesic.

In cele noua meciuri sustinute in Divizia A pentru formatia de pe Somes, Pesic a avut medii de 8.0 puncte, 2.4 recuperari, 1.8 pase decisive, 0.8 interceptii cu 2.1 posesii pierdute in 20.9 minute pe meci si un indice de 4.6 la eficienta. Pesici va fi pe teren sambata, in duelul cu CSU Atlassib Sibiu. Dupa aducerea lui Pesici conducerea clubului banatean a decis sa renunte la doi jucatori, Zeljko Bojovic si Stojadin Markovic, datorita rezultatelor nesatisfacatoare din meciurile actualului sezon.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...