Opinia Timisoarei

BC Timisoara, invinsa in primul meci disputat dupa plecarea antrenorului Predrag Badnjarevici

”Leii” continua pasa proasta si dupa despartirea de tehnicianul sarb. Dupa infrangerea suferita la Kormend, in EuroChallenge, alb-violetii au cedat si in campionat, fiind invinsi cu 83-76, in deplasare, la Craiova.
Timisorenii au reusit sa marcheze primele puncte la Craiova, abia dupa ce gazdele aveau deja 7-0. Archie a inscris un cos de trei puncte, iar apoi ,gratie punctelor marcate de Sarovici si Jelenici, ”leii” i-au egalat pe olteni(9-9), insa nu au reusit sa pastreze ritmul, iar craiovenii au ramas la timona si au castigat primul sfert, 17-15.
Gazdele s-au distantat apoi la 12 puncte pana la jumatatea sfertului doi, iar la pauza conduceau cu 43-34.
Condusi de pe banca de ”secundul” Srdjan Jovanovic, timisorenii au avut o perioada buna de joc pe debutul partii a doua a partidei. Alb-violetii au reusit sa marcheze 7 puncte consecutiv, fara a primi vreunul(26′) si au castigat sfertul trei(24-19), insa, desi au reusit sa se apropie la 4 puncte pe tabela inaintea ultimelor zece minute(68-52), nu au putut forta egalarea.
Cu fostul jucator al  Timisoarei, Rade Dzambic in prim-plan, Craiova s-a desprins din nou in sfertul patru. Gazdele au condus la 13 puncte(81-68, min.38) si in final s-a impus cu 83-76.
Rade Dzambic a fost cel mai bun marcator al oltenilor, cu 24 de puncte, urmat de Habus cu 21. Pentru gruparea banateana cele mai multe puncte le-au marcat Jelenic si Sarovic, cate 15.  Johnson si Jovanovic au marcat cate 13 puncte, Archie, 11, Derasimovic, 5 si Popescu, 4.
Exit mobile version