Noutati :

Baza sportiva construita de Compania Nationala de Investitii, intr-un oras din Timis. Sala polivalenta de la Timisoara mai asteapta

21 octombrie, 2019 - 02:51 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. In timp ce sala polivalenta de la Timisoara mai are de asteptat, pentru aceasta nefiind stabilita o locatie nici pana la aceasta ora, Compania Nationala de Investitii se apuca sa construiasca baze sportive acolo unde i se permite. In acest caz, intr-un oras important din Timis.

Vorbim despre orasul Buzias unde va fi construita o baza sportiva moderna,  cu bani exclusiv de la Compania Nationala de Investitii,

Este vorba despre un teren de sport mai mare si un al doilea de dimensiuni mai reduse, cu vestiare, tribuna cu 500 de locuri si iluminat nocturn”, a declarat primarul Sorin Munteanu pentru opiniatimisoarei.ro.

Federatia Romana de Fotbal a transmis Companiei Nationale de Investitii un document in care se arata importanta construirii unor astfel de terenuri de sport in intreaga tara. La nivel national sunt 175 de astfel de amplasamente in care vor fi construite terenuri de sport, intre care unul la Buzias.

La Buzias, baza sportiva va fi construita in zona actualului stadion de fotbal. Terenurile de sport vor fi amenajate pe o suprafata de peste 13.000 mp si vor fi finalizate in anul 2020. Acestea vor fi administrate de Primaria Buzias pentru cel putin 15 ani.

In ceea ce priveste Timisoara, Compania Nationala de Investitii nu a stabilit inca locatia potrivita pe care urmeaza sa construiasca o sala polivalenta cu 16.000 de locuri. Aceasta pentru ca la nivelul CNI au fost transmise doua locatii. Una din partea Primariei Timisoara, in apropierea actualului Stadion Dan Paltinisanu, iar cea de-a doua din partea Consiliului Judetean Timis, la Giroc, pe un fost teren al Unitatii Militare. Cei de la CNI inca analizeaza care este locatia perfecta.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. PHOENIX BUZIAS in Champions League!