Noutati :

Baza de antrenament de la Dan Paltinisanu trece sub paza Politiei Locale, la Timisoara, insa cu ce cost?

20 septembrie, 2016 - 09:14 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. La sfarsitul lunii august, Consiliul Local Timisoara a preluat in administrare baza de antrenament din zona stadionului Dan Paltinisanu. Acum, consilierii au gasit si cine se va ocupa de paza terenurilor de langa „Marele Oval”.

Supravegherea si paza complexului de antrenament de langa stadionul Dan Paltinisanu va intra in atributiile Politiei Locale, care va trebui sa faca acest lucru cu guarzi si posturi fixe, intre orele 20.00 si 8.00. Decizia a fost luata in ultima sedinta de Consiliu Local.

In Timisoara, Politia Locala are in in paza 10 obiective, de care se ocupa cu 13 posturi si 49 de guarzi: Primaria Municipiului Timisoara, Directia Fiscala a Municipiului Timisoara, Directia de Evidenta a Persoanelor Timisoara, Casieria Oituz, Incuboxx, Sala Polivalenta, Gradina Zoologica, Directia Politiei Locale, Centrul Social de Urgenta pentru persoane fara adapost si Centrul Rutier de semnalizare si monitorizare de pe strada Iuliu Maniu.

Vestile proaste vin insa tocmai din directia institutiei condusa de Dorel Cojan. Acesta a trimis o informare viceprimarului Dan Diaconu, in care ii prezinta acestuia o situatie mai delicata.

Va rugam sa ne comunicati care dintre obiectivele mentionate la pozitiile 1-10 de mai sus, se exclude din lista obiectivelor pentru care Directia Politiei Locale Timisoara asigura servicii de paza, intrucat institutia ar fi in imposibilitate de punere in aplicare a respectivei hotarari motivat de lipsa de personal„, se arata in informarea semnata de Dorel Cojan, seful Politiei Locale Timisoara.

Cu alte cuvinte, la care obiectiv renunta primaria la paza pentru a o transfera la baza sportiva.

Un raspuns la situatia prezentata de seful Politiei Locale nu a fost formulat insa in hotararea de Consiliu Local.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Daca interlopul de Olteanu pazeste autostrada cu tot felul de golani! Atunci poate ar fi bine tot un interlop sa pazeasca si baza 2! Ar manca si gura interlopilor si de la baza 2! Tara de kkt punem lupul paznic la oi! Nu inteleg de politia locala daca are in atributii paza de obiective nu incheie contracte cat mai multe contra cost! Eu as alege sa am un sistem de alarma montat de politia locala decat sa fie montat de firma unui interlop!