Bataie pe averea poetului? Adrian Paunescu ar mai avea doua fete gemene

Prima sotie a poetului, Constanta Buzea, face aceasta dezvaluire intr-un jurnal publicat in 2009. In cazul in care dezvaluirile sunt autentice, nu este exclus sa asistam la o bataie pe averea poetului, estimata la aproape 4 milioane de euro. Constanta Buzea, prima sotie a lui Adrian Paunescu, dezvaluie in jurnalul "Crestetul ghetarului" ca poetul ar fi avut fete gemene cu presupusa amanta, scrie Libertatea. Una dintre intamplari, datata 5 august 1969, e halucinanta: “Cateva luni dupa nasterea Ioanei, stand noi de vorba, incercam sa-l asigur ca urmatorul nostru prunc o sa fie baiatul pe care si-l doreste. Dar ii scapa o remarca aiuritoare, ca lui i se vor naste numai fete. Cum asa?! Fara sa-i pese de efect, mi se spovedeste cu orgoliu ca este tata si la alta casa. Ca o nebuna indragostita de el i-ar fi nascut gemene”. Lui Buzea nu-i vine sa creada si cere detalii. “- Esti convins ca sunt ale tale? - ii spun. - Vrei sa le vezi? - imi raspunde”, scria Cosntanta Buzea pe 5 august 1969, potrivit sursei citate. "Imi deschide o blonda nisipie si ma piloteaza in tacere catre un patut cu grilaj in care copilitele isi zbateau bucuroase manutele si genunchii, intre jucarii si papusi, intr-un aranjament ostentativ si abundent. E o femeie maritata. Mai scunda decat mine. Nu spune mare lucru, instruita, cu siguranta, de el la telefon. Nu se asteptase, deduc, sa ma vada atat de calma. Eram edificata. Casa mirosea a lapte si a vanilie, ca si la noi. Fetele - copii identice ale Ioanei mele. Eu nasteam in iunie, ea in septembrie! Adrian reusise performanta de a trai linistit, penduland intre doua femei, una mai naiva decat alta, nevasta si amanta, amandoua insarcinate, apoi lehuze, alaptand prunci dolofani”, scria Constanta Buzea in jurnal. Femeia marturiseste insa ca nu a putut trece peste acest soc si nu a iertat niciodata infidelitatea poetului. “Ranita, mintita, nu ma vad iertand. (...) Pe ea n-o condamn. Himerele ei, iluziile ei sunt ca si firesti, ca si ale mele oarecand. Dar pe el nu-l absolv de vinovatie”, se mai spicuieste din insemnarile poetei. Poeta Constanta Buzea a fost sotia lui Paunescu timp de 16 ani, intre 1961 si 1977, perioada in care i-a daruit doi copii: Ioana (nascuta in 1967) si Andrei (in 1969).

Prima sotie a poetului, Constanta Buzea, face aceasta dezvaluire intr-un jurnal publicat in 2009. In cazul in care dezvaluirile sunt autentice, nu este exclus sa asistam la o bataie pe averea poetului, estimata la aproape 4 milioane de euro.

Constanta Buzea, prima sotie a lui Adrian Paunescu, dezvaluie in jurnalul „Crestetul ghetarului” ca poetul ar fi avut fete gemene cu presupusa amanta, scrie Libertatea.

Una dintre intamplari, datata 5 august 1969, e halucinanta: “Cateva luni dupa nasterea Ioanei, stand noi de vorba, incercam sa-l asigur ca urmatorul nostru prunc o sa fie baiatul pe care si-l doreste. Dar ii scapa o remarca aiuritoare, ca lui i se vor naste numai fete. Cum asa?! Fara sa-i pese de efect, mi se spovedeste cu orgoliu ca este tata si la alta casa. Ca o nebuna indragostita de el i-ar fi nascut gemene”. Lui Buzea nu-i vine sa creada si cere detalii. “- Esti convins ca sunt ale tale? – ii spun. – Vrei sa le vezi? – imi raspunde”, scria Cosntanta Buzea pe 5 august 1969, potrivit sursei citate.

„Imi deschide o blonda nisipie si ma piloteaza in tacere catre un patut cu grilaj in care copilitele isi zbateau bucuroase manutele si genunchii, intre jucarii si papusi, intr-un aranjament ostentativ si abundent. E o femeie maritata. Mai scunda decat mine. Nu spune mare lucru, instruita, cu siguranta, de el la telefon. Nu se asteptase, deduc, sa ma vada atat de calma. Eram edificata. Casa mirosea a lapte si a vanilie, ca si la noi. Fetele – copii identice ale Ioanei mele. Eu nasteam in iunie, ea in septembrie! Adrian reusise performanta de a trai linistit, penduland intre doua femei, una mai naiva decat alta, nevasta si amanta, amandoua insarcinate, apoi lehuze, alaptand prunci dolofani”, scria Constanta Buzea in jurnal.

Femeia marturiseste insa ca nu a putut trece peste acest soc si nu a iertat niciodata infidelitatea poetului. “Ranita, mintita, nu ma vad iertand. (…) Pe ea n-o condamn. Himerele ei, iluziile ei sunt ca si firesti, ca si ale mele oarecand. Dar pe el nu-l absolv de vinovatie”, se mai spicuieste din insemnarile poetei.

Poeta Constanta Buzea a fost sotia lui Paunescu timp de 16 ani, intre 1961 si 1977, perioada in care i-a daruit doi copii: Ioana (nascuta in 1967) si Andrei (in 1969).

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...